• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    Vikend straveny v hotelu PEKLO v Jizerkach.
    Protoze jsem cetla dost negativnich recenzi, jela jsem tam s tim, ze necekam nic zavratneho a ze vubec nevim, jestli jsem udelala s rezervaci dobre. Udelala. http://www.hotelpeklo.cz/

    Za ty dva roky muzu porovnavat ruzny druhy ubytovani pro deti a tohle je tedy naprosta bomba. Upozornuji rovnou, ze max. pro deti do predskolniho veku.
    Nemuzu si stezovat na nic. Pokojik hodne strohy, nicmene v takovem typu hotelu se do nej fakt jdete jen vyspat. my bydleli v ubytovani typu B a meli spolecne siocialky, ale to vubec nevadilo. Cekolik uzasnych hernicek, velike hroste, 2 trampoliny a z toho jedna vylozene pro dospelaky. X motorek, vozitek, slapacich auticek, micu, kocarku, knizkya hry na pujceni na recepci v neskutecnym mnozstvi. na zdech na chodbach vychytavky, aby se dite zabavilo pri kazde ceste po hotelu. Na wc nocniky, mala prkynka, maly wc, ve sprchach vanicka, drzaky na vanicky, kybliky, zabudovana vanicka (jako v porodnici) ve vysce umyvadla.
    Zuze se naprosto nechtelo odjet a je to asi prvni ubytovaci zarizeni, kde bysme vydrzeli dyl, jak vikend.
    Bazen teply a dostacujici a jedina vytka je, ze se za nej platilo:(, ale beru to jako maly minus, clovek tam ma tolik vyuziti, ze do nej vlastne nemusi.
    Jidlelna taky naprosto vybavena pro deti. spousty jidlenich zidlicek, prebalovaci pult, mikrovlnka v malicke kuchynce, ktera je pristupna cely pobyt pro maminky. Pribory, hrnecky, misticky, podsedaky atd, atd.....jidlo jsme meli formou polopenze. Snidane naprosto dostacujici svedske stoly, vecere vyber den predem ze 3 jidel, pro me za tu cenu polopenze tez dostacujici. Placeny salatovy bar kazdy den pripraveny. vydej jidla z okynka, ale to me nevadilo, vetsi deti mely aspon dobrodruzo, ze si jdou pro jidlo s zetonem:).
    Jsem sama velky kritik ubytovani, ale tady si najdou detaily jen opravdovi rejpalove.
    To, ze je tam samy schod - to je fakt, ale je to velka horska chata, co se sklada ze 2 chat a tak to clovek musi pretrpet. ja v tom nevidela problem. Mozna maminky s tezkyma batolatama muzou trochu nadavat, nevim....
    btw. nekteri meli problem s neprijemnym personalem. pani na recepci je fakt trochu neprijemna, ale ja se tim nezabyvala. nechala jsem si vse vysvetlit a byla na me celkem mila. to same personal na baru - kdyz primhourite oko a chovate se hezky, pak se chovaji taky v pohode, ja problem nemela.

    velka herna u recepce:


    pohled z velke herny dolu o jidelny:


    venkovni hriste vedle Typy pro "dopravni prostredky":


    Typycko s velkou trampolinou:


    chodbicky a vstupni hala :





    jedna z hernicek - kulickova:


    pohled z pokoje na venkovni hriste:


    bazen:

    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    MEDVED007: toto si pamatám v bojniciach na svk na hrade, tam bol dokonca ešte taký mostík ponad nejakú priekopu a odtiaľ šahali "duchovia" po noách deckám. toto je fakt aj na mňa veľa, fuj
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MEDVED007: smarjaaa!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: to bych nedala ani já, každopádně díky za varování.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    chtěla bych rodiče varovat před strašidelným podzemím v Táboře....jsou tam normální městské chodby pod náměstím, ok....a teď tam udělali ještě strašidelné podzemí....navštívila jsem s dětma takových atrakcí víc a vždy to bylo naprosto v pohodě....tady tam odtud vyšly dvě naprosto roztřesené bytosti, které se třepaly ještě čtvrt hodiny....je tam tma jak v pytli, jen svíčky, plno divnách zvuků a navíc v některým prostorách jsou živí lidé převlečení za duchy, kteří na okolo jdoucí hmatají, řvou, hází pavouky apod.....pro malé dítě dost přes čáru....po nás tam šel nějaký tábor....školní děti a vycházeli taky slušně vyřízení....takže tam s dětma tak nad 10 let, dřív nee
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    EVIANAIVE: akurat ja ani neviem, kam sa v taliansku oplatí :)
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    MEDVED007: diky
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    EVIANAIVE: zkus ty weby co jsem dávala dole...tam je toho moře.....teda apartmány...kempy nee
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    niekto konkrétny tip na kemp/apartmány v taliansku, maximálne po kampániu a nie okolie grada, okrem caorle? :) mne už idú z hľadania oči šejdrom
    KOZICH2
    KOZICH2 --- ---
    tak po úspěšné dovolené s třemi dětmi (3,6,12) pod stanem můžu moc doporučit kemp http://www.pyhrn-priel.at/Pyhrn-Priel.at/httpdocs/index.html v Rakousku týdenní pobyt bez problému, vstřícný, příjemný rodinný kemp, psi byli také možní, našeho jsme kvůli lanovkám v horách nechali doma...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MONIA: ale místenky máš, ne?
    MONIA
    MONIA --- ---
    KATIA: jj to jem četla,ale vzhledem k tomu,že je to polský vlak směr Budapest bude to jeste zajímavé :) ale prý by nic neměl být problém, říkala paní na info. uvidíme pak podám report jak to dopadlo :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MONIA: ano, existují kupé pro matky s dětmi, kočár si tam samozřejmě můžeš vzít s sebou a pokud tam nebude plno a vejde se ti tam, nemusíš ho v kupé ani skládat. Nikdy nikdo nic nenamítal.


    LANTHAL: ona je ta část pro kočárky a pro kola, a pokud je tam víc kol, s kočárkem se tam nedostaneš, to jen na okraj, k elefantům.


    MONIA: jestli budou na info vědět tolik, jako když jsem tam včera kvůli něčemu úplně jinému volala já... najdi si vyřazení vlaku na www.zelpage.cz a předpokládám, že budeš kupovat i místenky, takže uvidíš, do jakého vagonu to bude. Já na delší cesty kupuju vždycky místenku i Bartovi, mít místo i pro něj je fajn.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MONIA: v zásadě i stačí rozkliknout si konkrétní spoje na jízdním řádu a tam máš vypsané informace o vlaku...
    MONIA
    MONIA --- ---
    KATIA: LANTHAL: děkuji. Pojedu mezinárodním rychlíkem, tak se asi raději ještě řeptám na info čd.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    MONIA: příměstský vlaky (typu elefant) mají speciální část v jednom z vagónů, která je vyhrazená pro velký kočárky. U starších vlaků nevím.
    Každopádně složený golfky běžně beru do standardních částí vlaku a složené je dávám pod sedačku, stejně jako dětské odrážedlo. Nikdy k tomu nikdo neměl nejmenších námitek.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MONIA: záleží, jakým vlakem se chystáš, některé rychlíky mají vagon pro rodiče s dětma. složené golfky jsem normálně měla u sebe, ale zabere to dost místa, nevím, jestli by to někdo mohl komentovat, kdyby vlak byl narvanej...
    MONIA
    MONIA --- ---
    mám dotaz na cestu vlakem s golfkama. Můžu je poskládané vzít normálně do "kupé" nebo se musí odevzdat někde zvlášť jako třeba kolo? Existují ještě speciálky pro matky s dětma?
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    jinak obecně, ubytování pro rodinu s dětma v pronajatém domku hodnotím jako výrazně lepší než nějaký hotelový pokoj....aspoň my teda výrazně preferujeme možnost oddělení od dětí aspoň na večer/noc....fakt je ten, že pokud někdo hledá all inclusive, tak to se pak moc nedá.....ale nám zase výrazně víc vyhovuje možnost řešit si stravu po vlastní ose....a mě nevadí sem tam něco rychlého uvařit nebo se zajdeme najíst tam, kde nás přepadne hlad.....
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    myslím, že to tady někdo historicky doporučoval....na letošní dovolenou, tedy její část jsme našli ubytování přes
    www.homeaway.com a proběhlo to velmi hladce a spolehlivě, byli jsme fakt spokojení.....

    na druhou polovinu dovolené jsme rezervovali přes housetrip.com a taky super....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam