Vikend straveny v hotelu PEKLO v Jizerkach.
Protoze jsem cetla dost negativnich recenzi, jela jsem tam s tim, ze necekam nic zavratneho a ze vubec nevim, jestli jsem udelala s rezervaci dobre. Udelala.
http://www.hotelpeklo.cz/
Za ty dva roky muzu porovnavat ruzny druhy ubytovani pro deti a tohle je tedy naprosta bomba. Upozornuji rovnou, ze max. pro deti do predskolniho veku.
Nemuzu si stezovat na nic. Pokojik hodne strohy, nicmene v takovem typu hotelu se do nej fakt jdete jen vyspat. my bydleli v ubytovani typu B a meli spolecne siocialky, ale to vubec nevadilo. Cekolik uzasnych hernicek, velike hroste, 2 trampoliny a z toho jedna vylozene pro dospelaky. X motorek, vozitek, slapacich auticek, micu, kocarku, knizkya hry na pujceni na recepci v neskutecnym mnozstvi. na zdech na chodbach vychytavky, aby se dite zabavilo pri kazde ceste po hotelu. Na wc nocniky, mala prkynka, maly wc, ve sprchach vanicka, drzaky na vanicky, kybliky, zabudovana vanicka (jako v porodnici) ve vysce umyvadla.
Zuze se naprosto nechtelo odjet a je to asi prvni ubytovaci zarizeni, kde bysme vydrzeli dyl, jak vikend.
Bazen teply a dostacujici a jedina vytka je, ze se za nej platilo:(, ale beru to jako maly minus, clovek tam ma tolik vyuziti, ze do nej vlastne nemusi.
Jidlelna taky naprosto vybavena pro deti. spousty jidlenich zidlicek, prebalovaci pult, mikrovlnka v malicke kuchynce, ktera je pristupna cely pobyt pro maminky. Pribory, hrnecky, misticky, podsedaky atd, atd.....jidlo jsme meli formou polopenze. Snidane naprosto dostacujici svedske stoly, vecere vyber den predem ze 3 jidel, pro me za tu cenu polopenze tez dostacujici. Placeny salatovy bar kazdy den pripraveny. vydej jidla z okynka, ale to me nevadilo, vetsi deti mely aspon dobrodruzo, ze si jdou pro jidlo s zetonem:).
Jsem sama velky kritik ubytovani, ale tady si najdou detaily jen opravdovi rejpalove.
To, ze je tam samy schod - to je fakt, ale je to velka horska chata, co se sklada ze 2 chat a tak to clovek musi pretrpet. ja v tom nevidela problem. Mozna maminky s tezkyma batolatama muzou trochu nadavat, nevim....
btw. nekteri meli problem s neprijemnym personalem. pani na recepci je fakt trochu neprijemna, ale ja se tim nezabyvala. nechala jsem si vse vysvetlit a byla na me celkem mila. to same personal na baru - kdyz primhourite oko a chovate se hezky, pak se chovaji taky v pohode, ja problem nemela.
velka herna u recepce:
pohled z velke herny dolu o jidelny:
venkovni hriste vedle Typy pro "dopravni prostredky":
Typycko s velkou trampolinou:
chodbicky a vstupni hala :
jedna z hernicek - kulickova:
pohled z pokoje na venkovni hriste:
bazen: