• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    ZABITULKA: dík, ale to už je trochu drahý. Ale vypadá to moc pěkně.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    Byli jsme tu v parte nelolika rodin pred dvema lety a bylo to supr. http://m.statekblanik.cz/statek-blanik/
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    PIPLA: jo,tak neco podobneho je statek blanik u lounovic pos blanikem.zkusim vygooglit.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ahoj, něco tak do hodiny od Prahy pro cca 5 rodin s malými dětmi... nějaký tipy? Na víkend. Díík moc. Ideální něco s hezkým okolím na procházky...

    tohle je úžasný místo - doporučuju, ale bohužel mají v termínu, kdy potřebujeme, plno.
    Statek v Českém Ráji - Ktová, Rovensko pod Troskami
    http://www.ceskehory.cz/ubytovani/statek-v-ceskem-raji-ktova.html
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    MEDVED007: jj, treba si pozrieť, aj cez inviu, aká cestovka zájazd usporiadava a si ju overiť atd.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ZABITULKA: tak ono je to to jediné, co máš společného s cestovkou do chvíle, dokud je cestovka v pohodě...kamarádka si takhle zaplatila zájezd a druhý den jim v hotelu řekli, že cestovka zkrachovala a další dva dny se řešilo co jako....nervy jak prase a po třech dnech "dovolené" letěli domů....
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    IBERIA: jo, my jsme letos na ivnii zadali poptavku a to dopadlo tragicky. ale jinak jsme hledal izajezd sami pres to.jako rozcestnik urcite dobry. jinak jsem se bala u zajezdu pres cestovku, ze púujde o klasika cesky zajezd ala ucastnici zajezdu, ale vubec. byli jsme na hotelu 4 ceske pokoje, jinak sami cizinci, delegat byl dostupny pouze na zavolani. a cestovka nam zaridila transport do a z hotelu. tot tak jedine, co jsme s ni meli spolecneho.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    THERY: díky
    THERY
    THERY --- ---
    IBERIA: To už si přesně nepamatuju, ale určitě to bylo minimálně 1tis na osobu. Různé cestovky asi není potřeba procházet - můžeš třeba vybrat hotel na Invii a pak vyguglit, které cestovky ho nabízejí a porovnat cenu.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    THERY: nějak zásadně? nemám moc energie na procházení stránek různých cestovek...
    THERY
    THERY --- ---
    IBERIA: Když jsem hledali dovolenou v červnu, tak ten samý zájezd byl na Invii dražší než přímo u cestovky.
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    IBERIA: cez inviu hľadám každý rok tak dva týždne :) ak ti nevyhovuje, dá sa potom aj pozrieť, aká cestovka ten zájazd usporiadava. jediné čo by som vytkla invii je, že sme pred rokom dali nezávazne objednat (termín odjazdu tak týždeň dva? ) a ešte nejaké doplňujúce otázky ohľadne WIFIny atd, a týpek hneď za pár minút volal, že to musíme HNEĎ zaplatiť, a rýchlo naskenovať zmluvu a kdesi-čosi (ja sama doma s deckom bez skeneru a pasov a blabla) zavolal mi tak 5x ...taký streser, že uf, uplne bol z toho na vetvu, že predá zájazd alebo neviem čo.
    ale tento rok to bolo OK, všetko prebehlo uplne v poriadku :) keby dajaké otázky, pošta
    KATIA
    KATIA --- ---
    MEDVED007: proto jsme docela rádi jezdili s těmi "nacesty", protože to obvykle nebylo s nějakým delegátem, nebo hodně omezený kontakt, ale měli jsme zajištěný let - doprava z letiště a ubytko. ona hlavně ta doprava z letiště v tom rozpočtu taky docela hraje cenu.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Díky, takže cestovka. Máte něco zásadního proti vyhledávání přes Invii? Nějaký tip na baby friendly hotel na západě Kréty (klidně i jižní pobřeží), možná v krajním případě až po Rethymno, kdyby šlo o vámi osvědčenou ubytovací pecku:)
    LAURA
    LAURA --- ---
    IBERIA: z cech podle me letenku levne nekoupite, mozna z nemecka (mrkni na stranky tui, tam je krety docela dost). Myslim nicmene, ze nejaky last minute zajezd vyjde urcite nejlevneji.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    IBERIA: v drtivé většině případů vyjde líp (bohužel) cestovka....chtěli jsme letos někam do Řecka a po zevrubném zkoumání jsme k tomu závěru taky dospěli, což nás natolik odradilo, že jsme jeli jinam...jsme dost zatvrzelí odpůrci cestovek :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    IBERIA: zkus www.nacesty.cz. lokalitu jste vybrali skvělou
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    Jo a auto jednoznacne nepujcovat pres cestovku,ale v nejbkizsi pujcovne.my meli v plakiasu pujceno od Monza a koukali jsme v chanie na letisti,ze tam maji office taky.nevim,zda primo v letistni hale,ale na letistnim parkovisti jsou.a jsou cenove prijatelni.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    IBERIA: z krety jsme se vratili pred 14 dny a vzhkedem k tomu,ze jsme jeki na last minute,jednoznacne nas vyslo lip koupit to od cestovky. Z cr z brna do chanie lita travelservice. Mate ale moznost se i cestovky zeptat pouze na letenku.treba iason,s kterym jsme leteli my,to na svych strankach ma v nabidce za 8900.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Narychlo se nám uvolnil termín začátkem října a chtěli bychom na Krétu k Chanii (2 dospělí, čtyřleťačka a ročňátko; model ubytování se snídaní a večeří a půjčit si auto), co řeším je, zda to vyjde výhodněji s cestovkou nebo bez. Muž tvrdí, že s cestovkou kvůli ceně letenek a já při rychlém hledání mu zatím dávám za pravdu. Nějaké názory a hlavně tipy na stránky s ubytováním a letenkami (znám jen germanwings a ty do Chanie nelétají)? Předem děkuji.
    LEF
    LEF --- ---
    KOZICH2: bych rek ze je docela pozde. pokud mas namysli palavske vinobrai, tak snad uz jen yacht club Dolni Vestonice, je tam kemp a je to cca 10 minut do Pavlova (ale do kopca no), nebo pak nekde na vinohrade :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam