• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KEIKIN: ze ty si potřebuješ omluvit svůj příklon k válení a svadis to na děti? :-)
    Jinak, s dětmi, ani to, že se chvíli zábaví, nepojedu s nimi do dětského resortu. Ale to už je právě věc kazde rodiny.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MEDVED007: naopak spousta cizých dětí může znament zábavu pro naše děti. Děti si pak hrají společně a stačí, když je u nich jeden dospělý. Ty si pak můžeš zajít na drink do coctailbaru..hehe.
    Ale celkem jsi mně vystihla. Povahou sem čundrák, co klidně přespí pod mostem. Jenže s malýma dětma mi zrovna teĎ vyhovuje to týdenní "válení".
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KEIKIN: hrozně mě baví, jak tady jedním dechem hájíš volné cestování totálně na blind a druhým dechem píšeš, jak ti hrozně vyhovuje all inclusiv a týden se jen válet a nehnout prdelí....trochu odezdikezdismus, ne ? proč jako s dětma všechno totálně měnit ? torchu na hlavu.....

    já na dovolené chci mít aspoň něco zařízené, třeba půjčení auta a přespání na první noc, protože nebudu někde na letišti po x hodinách letu něco hledat..... ale zase s cestovkou ze zásady nejezdím nikdy a all inclusiv jsme zkusili jednou a byla to čirá hrůza, už nikdy víc.....

    my se taky velmi cíleně vyhýbáme dětským destinacím....jejich základní vadou je, že krom našich milovaných dětí je tam ještě mrak cizích harantů, kteří mi krutě lezou na nervy :-)
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    KEIKIN: ale pochopila :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    INUSHKA: já tu nechci dělám jen se snažím diskutovat a také argumentovat - jakože tu padlo, že dovolená s cestovkou vyjde levněji apod. A právě proto, že má každý jiné zkušenosti, tak jsem psal jak tomám já hozené, že je mi jedno kde sem, hlavně když děti mají vše co potřebují.
    ANNAWA: Tak to mi neprošlo, proto jsem psal..kdyby to bylo na mně. :-)) Já jsem milovník adrenalinových blind pobytů. normálně mně láká i ta představa, že sem zbalenej dojdu na letiště a ještě furt nevím kam letím. Až na místě si vyberu nějaký superlastminute :-)
    EVIANAIVE: možná jsi mně ne úplně pochopila. Samozřejmě bych to neřešil úplně naslepo. dopředu bych si vyčíhal lepší hotely, kde mají allinclusiv a pak po příletu bych obvolal (objel) a zjistil možnosti.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KEIKIN: Nnemám to s jistotami až tak, a i kdyby, ale hledání hotelu na místě stojí čas a nervy a to je přesně to, čemu se chci na dovolené vyhnout, zvláště s dětmi. Tu jedovatost o válení se na pláži sis mohl odpustit, ty starostlivej :-P U nás by to tak nebylo, pokud je to tak u tebe, vaše volba.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    KEIKIN: Hele, nezdá se ti, že trochu moc generalizuješ? Takový Brouk Pytlík, že? Všechno víš, všechno znáš, všude jsi byl a od všeho máš klíče. Akorát že na lidi, kteří už mají s vlastními dětmi zkušenosti, potřeby své a svých partnerů znají lépe než ty a umí používat svůj rozum, tím asi dojem neuděláš.
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    KEIKIN: teda s deťmi.keby som šla sama/s kamarátkou/s mužom, je to super, sranda a zábava a pekný road trip a všetko.
    a keď ideme na dovolenku s mužom, nechcem, aby riešil najlacnejšie ubytko niekde v prdeli, ale aby sa so mnou staral na pláži o deti :)
    no jasné, ja už končím s OT.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    EVIANAIVE: No jo, vy ženy potřebujete jistoty :-) Já to beru, dyť sem psal, kdyby to bylo na mně...To by samozřejmě zařizoval muž, vy ženy byste se válely s dětmi na pláži a defacto by to mohlo proběhnout v klidu.
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    KEIKIN: mne by prišlo hrozne otravné riešiť na dovolenke, že do ktorého hotelu teraz pojdeme, kde to bude najlacnejšie atd.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ANNAWA: já nevím co vám na tom ženským vadí ? Hotely už by samozřejmě měl člověk občíhlé, jen by se řešilo, kde to bude finančně nejvýhodnější.
    Protože sposuta pobytlů je stornovaných a vhoteliér bude rád, když pokoje budou obsazeny, třeba pod cenou. To jen k tomu, že lze rodinou dovolenou se vším všudy naplánovat tak, že vyjde levnějc. Ale je to něco za něco :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KEIKIN: jak říkám, některé ;-) A bacha, fakt záleží na věku dítěte a taky na náladě personálu, to teda i v jiných věcech. Já jsem teď v Hamburku zapomněla v batohu láhev vody pro dítě, takže na kontrole u pásu si mě vytáhli, vodu našli a ptali se, proč ji tam mám - já, že je dítěte, pardon, zapomněla jsem, dítěti ji začalo chtít, oni, že není do dvou let, ale pak řekli, že to asi tak nevadí, otestovali ji a dali mu ji :-) Mohli ji taky dle pravidel vyhodit.

    KEIKIN: vidíš a tohle zase přijde hrozné mně. V klidu objíždět vytipované hotely = rodinná pohoda? V tom rovnítko nevidím, podobné situace mě dost stresují, zvláště s dětmi, takže já třeba ubytování pečlivě vybírám předem.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ANNAWA: u Ryan airu je golfák zadax.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    IBERIA: KDyž např. si včas zamluvíš let s Bratislavy na Sicíliii (Teď mi to letiště vypadlo), tak už pak stačí hledat ubytko. KDyby to bylo jen na mně, tak si koupím jen letenky a ubytování někde poblíž na tu první noc. A pak v klidu objel už předem vytipované hotely a našel to pravé ořechové.
    Ale z hlediska nejmenšího odporu si příští rok asi připlatím a nechám se hýčkat all inclusiv hotelovými službami.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IBERIA: pokud jde o kočárek, některé nízkonákladovky si ho u dětí starších dva roky nechají zaplatit jako sportovní vybavení a dáš přes 1000 za let. To u letenek za pár stovek zamrzí ;-)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    KEIKIN: roční dítě je starší? Mně nepřijde:) Je to s ním jednodušší, dáš ho do nosítka, tolik do toho nekecá. Měli jsme tedy i golfky, to ne že ne. Díky za tip na Ryanair.
    ANNAWA: díky
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    KEIKIN: problem s kočarkom?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KEIKIN: jo, je to jiný, ale taky byly před tím malé ;-)

    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IBERIA: letos Rujana, naprosté nadšení. Ale my k moři jako takovému zase tak nejezdíme, na příští rok plánujeme třeba Švédsko. V Chorvatsku jsme byli loni a považujeme to trochu za pomatení našich smyslů, protože nám to úplně nesedlo, i když pláže jsme si tam našli hezké, to zase jo.

    IBERIA: myslím, že to s cestovkou minimálně s malými dětmi skutečně vyjde levněji, nízkonákladovky se k cestám na dovolenou k moři prostě nechodí, třeba proto, že do těchto destinací nejdou dopravci nikdy s cenou skutečně dolů.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ANNAWA: nj tak to seš dobrá. ale přeci jen děti už máte starší to je pak jiná kávička. My s těma malinkýma batolátkama. Problém je s kočárkem
    IBERIA: mysme jezdili s ryanair do španělska, dá se jet i na sicílii. Ale to sme měli už starší dítě v té době (2,5 roku). Koupili sme s i včas letenky a ty nás vyšly fakt na pár šupů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam