• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    MEDVED007: haha, dobře názorná ukázka. moje dítě je navíc dost neposedný, pořád někde pobíhá, ale já doufám (už dlouho doufám), že za pár měsíců se zklidní a vydrží třeba sedět a pozorovat krajinu a moře a rybičky. ehm :)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    LITTLE_SISTER: kamarád měl kluka na jachtě, když mu byl asi 1,5 roku....bral ho tam jakože normálka, třetí dítě....jel on a dva starší kluci, manželka ne (odvážná žena).....já se tomu divila, ale on říkal, že to bylo v pohodě, akorát se tam mladej odnaučil na dudlík, protože pochopil, že když ho mrskne do vody, tak prostě nebude...a nejen dudlík :-)
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    MONI: tak plavací vesta je jasná, bez ní ani ránu :) by mě zajímalo, jestli existují nějaký baby-friendly lodě, ze který se nedá tak snadno vypadnout :)
    2733: díky, kouknu
    2733
    2733 --- ---
    LITTLE_SISTER: Nekdy na podzim tu psala o lodi ALI_EN, mam ten pocit)
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    LITTLE_SISTER: vim ted o diteti, ktere to s rodici v letos absolvuje v 1,75r. tak pak muzu poreferovat, jsem zvedava :)
    MONI
    MONI --- ---
    LITTLE_SISTER: Kamarádka byla na jachtě v Chorvatsku loni s dcerou 2r2m, je to vodní živel, od miminka chodí plavat a na lodi nebyla poprvý. Na fotkách tam měla na sobě plav. vestu.
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    ANNAWA: to je pravda, že by jí to bavilo asi chvíli... achjo, tak budem muset tuhle dovolenou oželit i letos.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LITTLE_SISTER: plus bych se bála, že se bude nudit a prudit. Aneb "kdy už tam budeeem", tezko mu vysvětlit, že cesta je cíl :-)
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    ahoj, neabsolvoval jste někdo dovolenou na lodi (jachta atp.) s dítětem? resp. s bezmála 3letým? asi je to blbost, že? celou dobu ho hlídat před skokem z paluby...
    2733
    2733 --- ---
    ANNAWA: Okej, tak to se tam vydam)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    2733: šli jsme to s kočárem loni a bylo to ok, máme tedy terénní, ale žádné drama si nepamatuju.
    2733
    2733 --- ---
    ANNAWA: Jee Krivoklat-Zbecno jsme chodili jeste jako bezdetni;)) Da se to ted s kocarem? V mych vzpominkach je to k prehrade celkem divoka lesni cesta
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    2733: hezká a taky liduprostá je u cesta z Křivoklátu do Zbecna.

    Moje dítě občas po medvedech zatouží, ale chodíme tam mimo sezónu. Zatím naposledy jsme dali nádraží Beroun - medvědi - Srbsko s odrazedlem v lednu.
    2733
    2733 --- ---
    TETA_JELENA: Muj rajon je sice taky Berounsko, ale napada me jeden fajn vejlet, co jsme sli v zime. Vlakem z Holesovickyho nadrazi do Roztok a odtud pesky do Unetic. Moc hezka cesta lesem, cca 5km, s kocarem bez problemu (jen nesmi byt vylozene bahno, ale dali jsme to i tak;)). A jako bonus, pro ty, kdo neznaj, je v Uneticich skvela hospoda U Lasiku. Pivo, domaci kolace sladky i slany, velkej dvur s kralikama, super atmosfera.

    Medvedarium v Beroune je na me teda az moc velkej mainstream, resp. je tam furt narvano. Ale chapu, ze nejsem uplne cilovka (bydlim za rohem;))

    Jeste k ty cyklostezce Beroun-Srbsko bych mela jeden tip. Po ceste v osade V Kozle se da odbocit na Hostim, kde je paradni hospoda U Krobiana!

    A posledni, nedavno jsme objevili kouzlo Krivoklatskejch lesu. Lokalkou z Berouna smerem na Rakovnik, vystoupit v Pustovetech a po cyklostezce bud do Rakovnika (asi 10km), nebo na druhou stranu do Krivoklatu (asi 5km). Oboji fajn cesta s kocarem a da se pripadne zkratit, jde se vicemene soubezne s trati. A narozdil od Srbsko highway, clovek tam skoro nepotka zivacka;))
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Kdyz by jste nekdo nahodou planoval prazdniny/vikend po Cechach, moje dobra kamaradka dala do kupy tuhle nadhernou nemovitost..
    STATEK SALAJNA - rodinný penzion - ubytování na statku
    http://www.salajna.cz/cs/
    Je to hrozne kids friendly, rybnik na loveni ryb, ohniste, nadherna priroda a uzasny zazemi..
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    byl uz nekdo prosim tady?:

    Ekocentrum : Čapí hnízdo
    http://www.capihnizdo.cz/cz/ekocentrum/
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    opozdena recenze z jarnich prazdnin:

    Samota Adelheid
    http://www.vrchniorlice.cz

    Fajn rodinny penzion v Orlickych horach. Je to na samote, velmi romanticka zalezitost jak co do interieru, tak i okoli. My byli v zime, ale krasne to tam musi byt celorocne. Jedina nevyhoda samoty je odkazanost na mistni stravu - maji jen jeden apartman s kuchynkou, jinak pokoje, kde se muze objednat polopenze.
    Baby friendly, ale zas primerene, clovek se neciti jako v detske herne.
    A majitele vypadaji velmi sympaticky (total rekonstrukce/replikace sudetske roubenky v zapadakove vyzaduje kus odhodlani). To pro me hraje roli, kdyz uvazuju, komu jdou me penize :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MARUU: pekny :-) diky
    MARUU
    MARUU --- ---
    MIDORI: hotel Oludeniz resort
    http://www.firotour.cz/zajezdy/turecko/egejska-riviera/oludeniz/oludeniz-resort-tol287/
    Místo je to nádherný. Určitě se tam chci jednou vrátit a skočit si. Doteď lituju, že jsem neměla odvahu. Musí to být zážitek. https://www.youtube.com/watch?v=vVXyeyPgWYQ
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MARUU: diky, ten Oludeniz vypada moc pekne. V jakem hotelu jste byli?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam