• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Nějaký tip, co by se dalo dělat s dětmi v okolí Chřibské, když nebude zrovna výletní počasí?
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: stejny nazor. na jachte jsem byla bohuzel jen jednou a zazili jsme si 2 dny fakt krizovych situaci na vode, ze bych se s deckem dost bala. meli jsme chvilema dost co delat sami se sebou, natoz u toho hlidat jeste male decko.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    Celodenní vstupenka do Duhového parku | Slevomat.cz
    https://www.slevomat.cz/sleva/911697-celodenni-vstupenka-do-duhoveho-parku

    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LITTLE_SISTER: Par dovolenych na jachte mame za sebou, s ditetem nikdy, ja osobne bych se fakt bala, protoze vzdycky muze pomerne snadno prijit vazna krizova situace, zazili jsme bourku, pri ktere se utopilo par lidi, vichr, ze se nam roztrhla kosatka, zamotane lano do vrtule motoru a podobne, s muzem jsme se dohodli, ze driv nez ji bude 6 ji s sebou brat nebudem, vim, ze dost lidi bere i male deti, ale ja bych si to nelajsla.

    A nekomu se muze hodit

    http://my89.cz/8-nejlepsich-baby-friendly-hotelu-v-cesku/
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    ANNAWA: inu, asi je to fakt blbost a z dovolený by byla noční můra, kdy zahučí do moře
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LITTLE_SISTER: já mám děti různé, s tím nejmenším, co mu budou 4, bych to i zkusila, je to tvor vcelku klidný, ale s věčně pobíhajícím, no nevím ;-)
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    MEDVED007: haha, dobře názorná ukázka. moje dítě je navíc dost neposedný, pořád někde pobíhá, ale já doufám (už dlouho doufám), že za pár měsíců se zklidní a vydrží třeba sedět a pozorovat krajinu a moře a rybičky. ehm :)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    LITTLE_SISTER: kamarád měl kluka na jachtě, když mu byl asi 1,5 roku....bral ho tam jakože normálka, třetí dítě....jel on a dva starší kluci, manželka ne (odvážná žena).....já se tomu divila, ale on říkal, že to bylo v pohodě, akorát se tam mladej odnaučil na dudlík, protože pochopil, že když ho mrskne do vody, tak prostě nebude...a nejen dudlík :-)
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    MONI: tak plavací vesta je jasná, bez ní ani ránu :) by mě zajímalo, jestli existují nějaký baby-friendly lodě, ze který se nedá tak snadno vypadnout :)
    2733: díky, kouknu
    2733
    2733 --- ---
    LITTLE_SISTER: Nekdy na podzim tu psala o lodi ALI_EN, mam ten pocit)
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    LITTLE_SISTER: vim ted o diteti, ktere to s rodici v letos absolvuje v 1,75r. tak pak muzu poreferovat, jsem zvedava :)
    MONI
    MONI --- ---
    LITTLE_SISTER: Kamarádka byla na jachtě v Chorvatsku loni s dcerou 2r2m, je to vodní živel, od miminka chodí plavat a na lodi nebyla poprvý. Na fotkách tam měla na sobě plav. vestu.
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    ANNAWA: to je pravda, že by jí to bavilo asi chvíli... achjo, tak budem muset tuhle dovolenou oželit i letos.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LITTLE_SISTER: plus bych se bála, že se bude nudit a prudit. Aneb "kdy už tam budeeem", tezko mu vysvětlit, že cesta je cíl :-)
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    ahoj, neabsolvoval jste někdo dovolenou na lodi (jachta atp.) s dítětem? resp. s bezmála 3letým? asi je to blbost, že? celou dobu ho hlídat před skokem z paluby...
    2733
    2733 --- ---
    ANNAWA: Okej, tak to se tam vydam)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    2733: šli jsme to s kočárem loni a bylo to ok, máme tedy terénní, ale žádné drama si nepamatuju.
    2733
    2733 --- ---
    ANNAWA: Jee Krivoklat-Zbecno jsme chodili jeste jako bezdetni;)) Da se to ted s kocarem? V mych vzpominkach je to k prehrade celkem divoka lesni cesta
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    2733: hezká a taky liduprostá je u cesta z Křivoklátu do Zbecna.

    Moje dítě občas po medvedech zatouží, ale chodíme tam mimo sezónu. Zatím naposledy jsme dali nádraží Beroun - medvědi - Srbsko s odrazedlem v lednu.
    2733
    2733 --- ---
    TETA_JELENA: Muj rajon je sice taky Berounsko, ale napada me jeden fajn vejlet, co jsme sli v zime. Vlakem z Holesovickyho nadrazi do Roztok a odtud pesky do Unetic. Moc hezka cesta lesem, cca 5km, s kocarem bez problemu (jen nesmi byt vylozene bahno, ale dali jsme to i tak;)). A jako bonus, pro ty, kdo neznaj, je v Uneticich skvela hospoda U Lasiku. Pivo, domaci kolace sladky i slany, velkej dvur s kralikama, super atmosfera.

    Medvedarium v Beroune je na me teda az moc velkej mainstream, resp. je tam furt narvano. Ale chapu, ze nejsem uplne cilovka (bydlim za rohem;))

    Jeste k ty cyklostezce Beroun-Srbsko bych mela jeden tip. Po ceste v osade V Kozle se da odbocit na Hostim, kde je paradni hospoda U Krobiana!

    A posledni, nedavno jsme objevili kouzlo Krivoklatskejch lesu. Lokalkou z Berouna smerem na Rakovnik, vystoupit v Pustovetech a po cyklostezce bud do Rakovnika (asi 10km), nebo na druhou stranu do Krivoklatu (asi 5km). Oboji fajn cesta s kocarem a da se pripadne zkratit, jde se vicemene soubezne s trati. A narozdil od Srbsko highway, clovek tam skoro nepotka zivacka;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam