ROXXA: ja s Reckem nemam problem, naopak. Jestli nemate auto, pak mi to prijde nejlepsi. V Bulharsku jsem byla kdysi davno a pry se hodne zvedli. Presto mi prijde Recko zajimavejsi. Na Krete jsme byli ubytovani na trech mistech a krom uplneho vychodniho cipu jsme ji celou projeli. Zalezi na tom, jestli chcete vyletovat nebo jen lezet na plazi. Vyletovat se da i bez auta, mistni dopravou. Doporucuji oblast Chanie, je tam klidneji, hezci prostredi nez u Heraklionu, letiste za bukem a moznost dvou krasnych vyletu na Balos a Elafonisi (obe laguny, kde to musi kazde dite milovat), na Balos lodi, coz je pro deti take fajn. Vetsina hotelu ma hriste a ruzne nabidky pro deti. Je treba pocitat s mensim luxusem nez v Italii, ale kdyz si vyberes podle recenzi, neudelas chybu. My tedy pujcujeme na cely pobyt auto, stravit cely pobyt na jednom miste by nam s muzem nevyhovovalo.
Jen letos uz nejspis pojedeme jinam autem. Pro rodinu se dvema platicima detma a s nemoznosti jet mimo sezonu uz je to celkem darda... klidne mi pis do posty. Jeste mame celkem projety Rhodos, Kos a Korfu.