• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    EDERA
    EDERA --- ---
    LORAIN: Někdy chtěli, abych to před nima ochutnala na důkaz, že to fakt je jedlé.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    STARDAY: úplně v pohodě mě/nás pustili s plnou litrovou termoskou a několika lahvičkama přeplněnýma studenou. A ještě spoustu jinýma miminíma věcma, který by za normálních okolností do letadla nepustili.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    KATIA: to je pravda, dik :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    STARDAY: s pitím/vodou pro dítě jsme nikdy neměli problém a to dokonce ani v situaci, kdy už to bylo větší dítě a klidně nás mohli poslat do háje... normálně bych si to vzala, nakonec vylejt vodu můžeš vždycky;-)
    JCK
    JCK --- ---
    STARDAY: no to mně nenapadlo, i když proč ne.. jenom tam tu vodu asi neproneseš.. teda můžeš to zkusit, někde jsou na kontrolách chápavý, ale třeba v londýně mi otevřeli všechny přesnídávky a ochutnávali..
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    JCK: jakoze mi ohrejou moji kojeneckou vodu?
    JCK
    JCK --- ---
    STARDAY: kontrolou musíš projít s prázdnou termoskou, to dá rozum. za ní jsou ale ještě vždycky bary nebo fastfoody, kde ti horkou vodu do termosky ochotně poskytnou.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    STARDAY: letusky ti urcite teplou vodu udelaj, ale jestli jeste pouzivate kojeneckou, tak bych tu vzala s sebou (v termosce)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    prosimvas, zacitecnicky dotaz - s ditetem do letadla, nechaj me vzit teplou vodu v termosce? nebo mi vodu na mliko ohrejou az v letadle?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    ANNAWA: Hezky, ale cenove pro nas uplne mimo. Zkusime to airbnb
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIDORI: my jsme bydleli přímo tady
    Hotel Aaron, Mestre, včetně fotografií – Booking.com
    http://www.booking.com/...y;dest_id=-121620;ucfs=1;matching_block_id=18712502_88162110_0_0_0;m_occ=2
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    ANNAWA: A dala bys minpls tip na hotel?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIDORI: jj.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SOLEI: litacka plati i na mestre, do benatek 10 minut, zastavka u hotelu... nepřišlo mi to jako ztrata peněz ani casu. Je pravda, ze my snad nikde nechodivame pres den zpět do hotelu.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SOLEI: Nn, letome. Chapu to spravne, ze Mestre je mesto pred tim mostem?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: jo a jestli jedete autem tak v mestre se vyplatí nechat ho v hlídaných garážích a do Benátek vzít kufry do ruky.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: to bych opravdu neztrácela čas s přejezdy z nějakého ostrova nebo mestre, ono se to ve výsledku totiž prodraží, v poledne všechno zavřou - muzea, obchody .....A můžeš zůstat courat po městě, vrátit se do hotelu v mestre a nebo do hotelu kousek od těch nejzajímavějších míst a pak se budeš vracet do města. Nehledě na to že vlak z mestre sice jede chvilinku, ale často je tak plný že je to na stojáka v davu.
    Jen ještě promyšlené jídlo v centru je snad jen Billa a pak nějaké místní obchůdky.
    My měli v hotelu snídani, zašli si na oběd a večeře jsme řešili buratou a mortadelou s vínem etc. Co jsme si koupili v obchodě za rohem.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SOLEI: Diky. Nakonec jedeme na tri noci, takze dva dny cistyho casu
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: a na jakdlouho vlastně chcete jet? On je rozdíl na den dva. Kdy se stačí ubytovat v lignanu a pak jet autem do přístavu a lodí, nebo tam zkoumat tyden
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIDORI: sleduj akce, já byla v locanda aquavida, což je víceméně jenom apartmán a recepční té jde jenom ubytovát. Mestre bych na tvém místě zavrhla, je nehezke, nádraží je poněkud bokem a noční procházku Benátkami kdy v jedenáct vyrazis a vrátíš se ve své si takhle prostě neuděláš. Navíc je tam problém se záchody. Mít možnost se kdykoliv rychle vrátit do hotelu je vážně neocenitelna. A na oběd si skočte k da zorzi
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MIDORI: I my jsme koupili něco jako lítačku, abychom mohli na ostrovy a děti nadšeně popojížděly, co to šlo. Z Mestre do Benátek jsme jezdili busem, to bylo rychlé a pohodlné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam