ANDREJKA: take pridam par postrehu
urcite bych s malym ditetem volila polohu hotelu opravdu u more (kor pokud mas all inclucive, tak se vracis na svaciny, obed a pro piti docela casto a mit pak hotel 500 metru od more, tak se z toho picnes behat tam a sem)
hriste urcite a detsky bazen je take velke plus
s prvni dcerou jsme byli v jejich 8 mes v Chorvastku, varili jsme si
v roce a pul jsme s ni byli na Menorce a to byla nejepso dovolena, co jsme zazili, uplne nejvetsi pohoda! nadherne more, uzasne plaze, all inclusive, spousta drinku, ona byla zlata.. pecka!
a pak jsme byli v jejich cca 3,5 letech i se synem 8 mes v Caorle, ale tam se mi fakt vubec nelibilo more, takze jsme u nej za ten tyden byli vseho vsudy 3x a travili cas u bazenu, i z toho duvodu, ze more bylo sice "jen 500 metru", ale tahni tam dve deti, plazovy stan, osusky, kyblicky, lopaticky, svacinky, piticka a ja nevim co jeste.. takze bazen byl jasna volba
zvaz, zda chces travit cas jen v komplexu a nebo mas rada prochazky po promenade, kavarny v mestecku atd
treba na te Menorce to bylo super v komplexu, u more, ale promenada jako takova tam nebyla... na prochazky jsme chodili, ale mestecko tam vylozene nebylo
to se mi zase naopak libilo v tom Chorvatsku nebo v tom Caorle
jeste bez deti jsme byla na Mallorce, primo v nejakem velkem meste... byla tam tak uzasna plaz a neuveritelne ciste more... klidne bych tam jela i s detmi, ale na jine misto
to si taky pohlidejy zda preferujes piscitou ci by ti nevadila kaminkova plaz
spoustu lidi jezdi s detmi i do destinaci typu Turecko, Egypt a jsou nadseni.. osobne bych volila spise Spanelsko, Recko, Chorvatskou, Italii (niz bude asi to more hezci), ale to uz je na vas :)