STARDAY: ja to loni hodne resila, meli jsme podobny termin, a nic sme nevymysleli.
to portugalsko bylo bozi, bylo krasne, 25+ stupnu, ale do toho oceanu se se neda vlizt ani v cervenci. v tu dobu to nebylo ani na koupani v bazenech, pac ve vetsine ubytovani, kde jsme spali, ten bazen nebyl vyhrivany.
kanary/madeira/azory to same, mozna na tech kanarech budou mit nake resorty ty bazeny vyhrivane takze se bude dat vykoupat aspon tam.
hodne sme zvazovali ten oman, ale muj muz uz tam byl cestovat a nakonec jsme vyhodnotili, ze se nam nechce travit 10 dni v luxusnim resort uprostred niceho, na jednom miste. ale vychazelo to cenove opravdu dobre a ty hotely krasny, more bude urcite teply, me to zaujalo mnohem vic nez dubaj.
co se kratsiho letu tyce, tak me napada uz tak akorat mrtve more mozna, ale nebyla jsem.
jinak uz to ty hodiny v tom letadle stravit asi bude potreba, holt, ale treba me osobne to neprijde jako zas takovy peklo, nevim, delam v tom, v me bubline se s detma bezne cestuje i do vetsich exotik, takze ja osobne bych to jako nutnou prekazku nepovazovala, no, ale tohle ma kazdy jinak.