• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KATIA: v podstate kveten az zari, je to v zasade jedno. apartman ok, bez AI to byt klidne muze.

    jak treba resite plenky, kupujete na miste?
    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: my jsme byli s 9m v caorle, asi to půjde vyfiltrovat, přišlo nám to fajn, ale apartman...někdo myslím doporučoval AI mallorcu, která zněla moc pěkně. možná specifikuj, kdy, protože třeba červenec srpen může být leckde moc vedro.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ahoj, nemeli byste prosim tip, kam se vypravit k mori s cca 6-8m ditetem v lete? nekde idealne s AI, kde nebude dite nikoho rusit. netusim, jestli je lepsi jet autem a vzit vse potrebne s sebou, ci letecky ...? nebo me aspon trochu navest, je mi jasne, ze je to obecny dotaz. nebo se na more vykaslat a jet do apartmanu na lipno? tolik otazek :) dekuji za jakykoliv tip.
    DYNK
    DYNK --- ---
    THERY: opravdu dobře vaří Na Stodolci. Maji tam restauraci, ale polopenzi podle mě nenabízejí. Nevím jak je to pro vás důležité, my jsme tam vecereli v te restauraci (kde se ráno podává snídaně) , ale holt si člověk musí večer vybrat z lístku.
    THERY
    THERY --- ---
    Doporučíte prosím ubytování s polopenzí, kdekoli v ČR, kde opravdu dobře vaří? Děkuji
    NADYA
    NADYA --- ---
    PETATA: kněžický vrch priamo vo vrchlabí. Dali sme tam prcka do školky 1200 Kč na 5 dní.. A super.. Je to ideální na učení. Je tam pás, i slalom se zvířaty.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    poradite mi nejake aplikace do tabletu na hodinovy let. pro hodne akcni dite
    IFKA
    IFKA --- ---
    plus teda iberia má ještě balíček i na car rent, který sníží cenu sníží cenu ještě o pár stovek a člověk to zařídí vše pod jednou střechou.
    IFKA
    IFKA --- ---
    IBERIA: nakonec lekne iberií, vyjde to dokonce o pětinu levněji než ryanair. Ten by se vyplatil, kdybych neměla dítě a zavazadlo :) a navíc jsem teď momentálně z ryanairu trochu otrávená kvůli skrytým poplatkům a radši ty €€€ dám někomu jinému :)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    IBERIA: leteli jsme v kvetnu 2017 z frankfurt/hahn. Meli jsme s sebou buggy a vajicko, ostatni rodiny s detmy meli taky vetsinou co dite/sedacka. Nejen vajicka, i ty vetsi sedacky naslednych velikosti
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    IBERIA: no, tak ať s dotazem uspějete...my takhle tuším u easyjetu nedokázali sehnat uspokojivou odpověď, každý říkal něco jiného, ale nikdo za to nechtěl dát ruku do ohně....ve finále jsme koupili podsedáky za dvě stovky a děti si je vzaly do letadla do ruky
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    IFKA: taky jsem to u Ryanair moc nepochopila. My letíme v létě, tak se chci předem optat. Případně, letíte-li dřív, optám se vás, jak jste dopadli.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    PETATA: tak Lucifer:)
    PETATA
    PETATA --- ---
    tak Hrabětice pro déti super
    buď je tam ten pás v uzavřeném "dětském světě", kde je slalom, tunely a kolotoč s takovýma kruhama na sezení a pak dvě pomalé pomy, což se hodí, když to dítě ještě neumí a pro prcky a hlavně pro zahřátí dětská herna (dneska bylo příjemně tak jsme to ani nevyužili, ale je prima, že tam je)

    zítra chceme otestovat zas nějaký další areál
    IFKA
    IFKA --- ---
    VENIKA: z ryanairu vypadla celá plejáda poplatků :) ale v podmínkách nikdo nespecifikuje, o jakou autosedačku se jedná, tak snad i o tu větší.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    IFKA: vueling na prvnim odkaze tvrdi jenom kocarek, postylku a korbu - carrycot by mozna mohlo byt i vajicko? (https://www.vueling.com/en/vueling-services/prepare-your-trip/travelling-with-children#scene3), ryanair vypada, ze dve veci k diteti vcetne autosedacky bere zdarma https://www.ryanair.com/gb/en/useful-info/help-centre/fees.
    Ale nevim, jestli to berou do dvou let, nebo vic, zrovna ten ryainair tam ma infant/child.
    IFKA
    IFKA --- ---
    VENIKA: letíme vueling a ryanair. bohatě by stačil zavazadlový prostor, když už to není vajíčko.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    IFKA: Zalezi na letecke spolecnosti, nektere to umoznuji zdarma, nektere za priplatek. Autopujcovny ty poplatky za sedacky maji casto pomerne vysoke, takze se muze vyplatit si tu prepravu “prikoupit”. S kym letite?
    (btw kdybys ji chtela vyslovene na palubu, tak tam potom nekdy i vyzaduji specialni certifikaci)
    IFKA
    IFKA --- ---
    Je možné si převážet letadlem sedačky pro děti 9-18 kg zadarmo? Nebo je lepší si půjčit pak z půjčovny na letišti spolu s autem?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: mně se teď hodně líbil Andělský hrd, je to zážitek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam