ROXXA: nedokazu poradit, jen par veci co me napadlo:
- jestli do berlina pojedete busem student agency, bacha na to, ze ted od 1.5. povinne vyzaduji vlastni autosedacku pro deti do tri let, resilo se to vedle v materskem auditku, je to totalni nesmysl, ale mohli by vas nepustit k preprave, kdybyste sedacku pro mladsi nemeli. takze spis vlak nebo autem a parkovani.
- pujceni auto - je to nutne? z letiste v malaze jede vlak na zapad, ale samozrejme nevim, kde budete ubytovani. podivala bych se i na nejake privatni trasnfery pripadne, pokud nechcete teda auto i kvuli cestovnai v miste -> vedro tam bude zcela urcite, takze ono to stejne na nejake velke cestovani neni a mistni doprava (vlaky a busy) tam imho funguje velmi dobre.
update: uz ctu, ze potrebujete auto na dojizdeni k mori, no to je naprd, to asi nezbyde nic jinyho ...
- co se pojisteni storna tyce - mate to bez spoluucasti? pac obvykle jsou pojisteni storna s 20 % spoluucasti, ale pokud tedy mate pojistene jen letenky, tak je nulova spoluucast asi mozna. nicmene resim pracovne storna dost casto a bacha na to, myslim, ze nemuzes 100 % spolehat na to, ze ti to dr bez realneho duvodu napise a pojistovna to bude plnit, furt je to ve sve podstate podvod...
jako ja bych jela, kdyz uz bych letenky mela, ale beru to optikou toho, ze me dite je pomerne pohodove. ja do malagy letim se synem na prvni cervnovy tyden, ale volila jsem termin tak, aby tam nebylo vedro a ubytko tak, abychom byli na tom vlaku a nemusela resit auto. letime z prahy jen s pirucnim zavazadlem, tak jsem na to sama zvedava. ja mam jizni spanelsko i portugalsko procestovane, v jiznim spanelsku jsem sama v podobnym terminu byla a bylo fakt hic. nemate u toho ubytovani bazen, ze byste se mohli placat u nej?