TEKKIT: to je vůbec príma historka...
zápas začínal v 16h, čili říkám si "ve 12h oběd, pak dám spát a až se vzbudí jedem". A pak že si dáme i jídlo a nemusim nic vymejšlet k večeři. Sám sobě jsem si musel gratulovat jak jednoduše geniální je ten plán...
Bohužel, dítě nezabralo i když jsem zkoušel triky indických fakírů (zato jsem podle hodin zjistil, že jsem musel tak 45minut spát já:)). Tak říkám "no nic, jedem". Protože se jedná o pivovar, zvolil jsem cestu busem. Dítě v buse samozřeejmě usnulo jak dudek. Takže jsem si zkusil trénink na mistrovství republiky v táhnutí břemene ze zastávky až na místo...málem jsem chcípnul. Na místě zjištění, že počet koutků se rovná nule! Modlil jsem se a't teda spí aspoň poločas...to se nesplnilo:)
Fotbal samozřejmě nebavil (víme koho), tak jsem uplácel vším možným (klobása, pitíčko s brčkem) ať vydrží aspoň něco. Už před přestávkou bylo jasný, že tohle nemá smysl. Takže jsme vyrazili k domovu, že to tam dokoukám...JO ale to bych si cestou nesměl uvědomit, že vlastně nemáme tu podělanou večeři!!! Ach jo...
(btw jednalo se o zápas Francie - Argentina 4:3 - podle mnohých nejlepší utkání na MS. Poradím se s právníkem jestli to po dovršení budu moct strhávat z výplaty jako odškodné - protože tady se jedná o psychickou újmu!)