• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    EDERA: dík, to vypadá skvěle!
    EDERA
    EDERA --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Penzion Uko, Bedřichov.
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo tip na ubytování někde v přírodě. Bylo by to pro dva dospělé (já a moje máma) + 1,5 roku staré dítě. Chtěli bychom něco vhodného pro děti (herna, ideálně i v jídelně, přístup k mikrovlnce a rychlovarné konvici), aby na chatě šla zakoupit aspoň polopenze. Zároveň aby tam bylo i něco pro mojí mámu - ideálně sauna s bazénem, případně aby to bylo v okolí nějakého města, do kterého se dá zajít na výlet.
    Ani jedna z nás neřídí, tak bychom také potřebovaly, aby to buď bylo nedaleko nějakého města, nebo aby chata měla nonstop personál na místě (kdyby se něco přihodilo, třeba bylo dítě nemocné - odvoz tam a zpět máme). Oblast cokoli do dvou hodin od Prahy. Budu ráda za jakýkoli nápad :)

    Líbilo se nám třeba toto:
    Dovolená s dětmi Krkonoše | Relax Hotel Bára
    http://www.hotelbara.cz/
    Bohužel měli plno, tak sháníme dál.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    INUSHKA: musím říct, že jako cyklista tenhle přístup vlastně oceňuju a v podstatě mě mrzí, že to tak zdaleka nemají všichni :-)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    MEDVED007: Jestli je minus ode mě, tak se omlouvám, není záměrný, uklepla jsem se na mobilu a neumím to vrátit.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    MEDVED007: Pokud tam bude takové vedro, že by tam nejeli cyklisti, tak to není správné místo ani pro nás. A i kdyby, tak to se prostě nedělá. Cyklostezka je pro cyklisty a když se tam motají malé děti a pes je to nepříjemné a nebezpečné pro obě strany. Netoužím po tom celou dobu držet psa u nohy a děti za ruce. Takže děkuju za tip, ale tohle fakt ne.
    Hledám dál.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    INUSHKA: já myslím, že jich tam v tom vedru moc nebude :-)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    MEDVED007: Tu znám, tam to, aspoň ty úsek z Ústí, moc zastíněné není. Navíc po cyklostezce pěšky s dětmi, kočárkem a psem? Ne, to těm cyklistům fakt dělat nebudu.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    INUSHKA: a nesplňovala by to cyklostezka podél Labe. My tam jeli z ústí na děčín a bylo to moc příjemné. akorát moc nevím, které úseky jsou pod stromy a které ne. na dost místech je to pod stromy, ale určitě ne všude.v děčíně je hned u cyklostezky na začátku děčína takové veliké hřiště a vedle velká restaurace.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Nemáte někdo tip na výlet v Ústeckém kraji, někam do přírody, kde bude stín a chládek a nebude tam o víkendu přelidněno?
    My známe samé kopce, hrady a skály s holými vršky, kde praží sluníčko. A samozřejmě Hřensko, ale tam o prázdninovém víkendu nechci.

    Jedeme k našim a nechceme sedět v rozžhaveném paneláku. Budeme mít tři děti do 5 let a psa, takže žádné hrady, zámky, skanzeny, muzea a jiné památky. Prostě pěkný les s cestou sjízdnou kočárkem v dojezdové vzdálenosti z Ústí.
    Děkuji.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Tip na výlet v Krkonoších - na Portáškách je nové lesní hřiště. Lanovkou se dá vyjet nahoru, pak třeba ještě procházka na Růžohorky, kde je občerstvení (je to tedy do kopce, ale cesta není moc dlouhá). Zpátky pak třeba na koloběžkách.. Hřiště je pěkný, všechno ze dřeva. Je to nově otevřené, teprve asi týden. Vstupné žádné, jen za lanovku se platí (plus případné parkování dole ve Velké Úpě).

    http://www.pec-ka.cz/
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    Nekdo tady resil nutnost autosedacek na Mallorce. Nemuzu to dohledat. Nemate nektera presnejsi info? Diky
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    YELI: super jdu se na to podivat.. diky
    YELI
    YELI --- ---
    SIMCIIQ: Doporučím Krétu a hotel Aphrodite beach club. **** hotel, výborné all inclusive, transport z letiště 20minut... Perfektní detsky bazén, hotelová pláž bez vln a kousek dál normální s vlnami... Ubytovani jsme byli naproti hlavní budově v *** budově a bylo to ciste, prostorné, předzahrádka... Byli jsme teď v červnu s dvouletou a bylo to perfektni
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SIMCIIQ: taky mi prijde s rocnim fajn mit treba balkon nebo dva pokoje: kdyz spi, tak se vecer da jeste posedet..
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SIMCIIQ: koukala bych na primy let a hotel/ubytovani tak do hodiny od letiste. Nejlepe male mestecko, abyste se mohli jit projit/nakoupit/na zmrzku bez nutnosti sedat do auta
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    IKARIE: aha, diky za info.. tak kanary ne..
    Mallorcu jsem koukala a cena kolem 20ti dospely allinclusive by sla.. dite mam rocni, tak predpokladam, ze je do 2 let zdarma.. :)

    Fakt si necham rada poradit.. PETATU vyfiltruju vecer na notasi :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    SIMCIIQ: jen brainstorming - na kanary je v teto sestave dlouhy let. na jihu spanelska je uz od kvetna velmi studene more, lezi tam naka studena fronta nebo cosi. ok by to bylo od alicante vys smer costa brava. bulharsko nevim.
    ja bych doporucila baleary, mallorcu, menorcu, myslim ze ID PETATA tu doporucovala primo hotel, zkus vyfiltrovat nebo ji napsat.
    tech 20000 myslis za dospeleho a dite, nebo za dva dospele + dite? ta cena se mi zda hodne nizka, vzhledem k tomu, ze o last minutes je to letos pry dost boj a ty zajezdy cestovky vyprodavaj za standardni ceny, takze ty dobry veci se do last nabidky ani nedostanou.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Nedoporuci mi tu nekdo dovolenou s rocnim ditetem a tehotna..
    Uz me to prehrabovani hotelu neba a treba nekdo byl v nejakym friendly hotelu.. chceme jet prvni tyden v zari, asi bych ocenila poprve v zivote allinclusive nebo polopenzi (nechci nic delat, jen odpocivat v ramci moznosti pred dalsim porodem), Recko, Spanelsko, Kanary.. chteli jsme do Bulharska, ale ja proste nevim.. nechci se vracet do 90.let.. taky chci, aby neco v okoli bylo, protoze jen na plazi nevydrzim.. jestli nekdo makate v cestovce, klidne mi napiste do posty.. cena kolem 20, cim min, tim lip pochopitelne.. :)))
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Tušíte někdo, jestli v tom kiosku u chuchelské minizoo ohřejí mláděti jídlo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam