chtěla jsem se zeptat v BLW skupině na facebooku, ale když jsem se na něco ptala minule a přihodila jsem jako vtip fotku mého dítěte, jak okusuje stůl, s komentářem, že má pořád chudák hlad a megasmajlíkem, tak jsem dostala dlouhou přednášku o tom, jak poznávají svět tlamičkou a že to je normální a na dotaz mi nikdo neopověděl, tak jsem ztratila odvahu se tam ptát :-D zase na nyxu obecně nefrčí tolik BLW, ale třeba se někdo chytne.
Jedeme na 4 dny na vandr, bez ledničky, bez možnosti nákupu (asi), s hospodou každej den (snad).
Co kromě jablíčka, okurky, banán, miminích sušenek a kukuřičnejch křupek vzít? Zjistila jsem, že vařená mrkev vydrží bez lednice jen jeden den a pak je hnusná, jogurt mu dám první den akorát, možná vezmu jednu skleničku, ale lžičkou toho moc nedá... pevní den bude něco z domova, ale ty další nevím.
Dáme mu vždycky něco od nás z talíře, když bude něco jinýho v hospodách než smažák, hranolky nebo klobása, ale spolíhat se na to nedá. A rohlík holt do zásoby. Výživově na tom jídle do packy není závislej, pořád je z 90% kojenej, bude mu 8,5m v té době a moc se s tím nepářeme, tj. přiměřeně zdravý může skoro všechno.
Za nějaké nápady a zkušenosti budu ráda.