• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KATIA: to je husty, jsem jim koukla na web a fakt ze jo. na hotel prijimaji rezervace na 2020 a i na stany o vikendech v zari plno :-o
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    YELI: My si vozíme sítě do oken :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    VALENTINA: ubytko v zoo v dvoře Králové je potřeba řešit tak rok dopředu. jinak maximálně sem tam volno na stan, nebo extrémní štěstí, že někdo vypadne.
    YELI
    YELI --- ---
    QUANTI: Předpokládám i s tím bezmekem, že? Díky, tak já se porozhlednu na místě
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    a dík za tipy, ta Budapest mě napadla taky, pak ještě Zoo ve Dvoře Králové, kde se dá ubytovat přímo v zoo, to myslím, by se jí líbilo a snad by dala i Kuks, aspoň zvenku:)
    pak jsem ještě našla v Děčíně ferraty, to mají dokonce na Slevomatu s instruktorem, ona leze, tak to by myslím bylo fajn, a v Děčíně je taky zoo, i když malá.
    Ferrata Děčín, Pastýřská stěna
    https://www.ferrata-decin.cz/
    tak třeba inspirace pro ostatní.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MEDVED007: přesně jak říká Edera, když bych vzala s sebou i F., tak už to není dárek jen pro ni. Já fakt teď vidím, jak M. pookřeje, když jsme spolu jen samy bez F., takže jen my dvě.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEDVED007: Že je to prostě dárek k patnáctinám a až bude mít patnácté narozeniny mladší, tak taky pojede ve formátu 1+1.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    VALENTINA: taky něco plánuju, akorát u nás to nejde pojmout jako ženský víkend, když máme dvě dcery, takže do toho ještě uvažuju, jak to zbytku rodiny zdůvodnit :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    VALENTINA: Budapešť.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DINEN: mně zrovna prater přijde jako taková ušmudlaná nuda z 19. století, matějská, prostě :-D Vídeň jinak je skvělá, ale už je to zbytečně daleko vlakem na jeden víkend.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    YELI: kupujeme místní bazmeky do zásuvky, měly by být líp přizpůsobené řeckým komárům...
    YELI
    YELI --- ---
    Prosím máte někdo zkušenost s něčím do zásuvky proti řeckým komárům? :)) Loni byla dcera fakt brutálně postipana, tak bych se tomu ráda vyvarovala, ale nemám žádnou zkušenost... My spíš nepoužíváme klimu, ale větrání...jedeme tedy takže ještě není takové vedro...
    DINEN
    DINEN --- ---
    KATIA: Tam jsem nikdy nebyla, ale v plánu je už dlouho :) Já mám ve Vídni ráda ještě muzea... ale hlavně by pro patnáctiletou slečnu mohl být lákavý Prater!
    KATIA
    KATIA --- ---
    IKARIE: obdobne platí i pro větší města jako Plzeň, Ostrava, Brno... zoo, výběr aktivit, příjemné kavárny vše included
    KATIA
    KATIA --- ---
    DINEN: taky mě napadla, je tam i pěkné akvárium
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    VALENTINA: ze zahranici me jeste napada Budapest, to mesto zije, je tam toho fura co delat, ale co se zoo tyce, to po pravde nevim. z prahy lita ryanair a da se vychytat cena, ktera je srovnatelna s cenou za vlak (cca 750 jedna cesta)

    v cr me jeste napada liberec, tam je super zoo, da se vyjet na jested, da se vykoupat v babylonu, dobre se najist, je tam dobry iq park..
    DINEN
    DINEN --- ---
    VALENTINA: Co Vídeň? Zoo je fakt moc pěkná!
    HOZYM
    HOZYM --- ---
    ANNAWA: Pravda. Dá se to kdyztak obejít ubytováním na Mezne, ráno sebehnout na "konec" Soutesek, a projet to odzadu, než nabehnou turisti. Pak vyjet busem zas na Meznou a další den zase ráno jít z Mezne na Pravcickou. Tak se dá davům vyhnout.
    Případně pokud Děčín, tak ta ferrata, to je podle mě super adrenalin a je to unikátní v ČR, pokud se nepletu.
    Jinak pokud jsou lidi v Děčíně autem, tak doporucuju skalní stěny Tisa, nebo min proflakly místa v Ceskosaskym Švýcarsku, jako Mariina vyhlidka, Šaunštejn, Dolsky Mlýn, nebo obecně Chřibská.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Super tema akorat pro me, planuju pro sebe a dceru pristi rok k 15 nejaky zensky vikend a potrebuju inspiraci, aby to bavilo nas obe, muze byt i zahranici, ale nic draheho. Spolecne mame to, ze mame rady zvirata a ani jedna nejsme moc na pamatky.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: v Plzni je několik bazénů i přírodní koupaliště, tam se dá v pohodě vybrat.
    v případě návštěvy doporučuji kavárnu Frenchie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam