• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    GREVE: a pro kolik to chceš lidí? Já rozhodně nechci nereálné ceny, chápu, že provoz podobných zařízení něco stojí atd. Ale letos na podzim jsem taky protočila oči nad cenama v Orlických horách, které vždycky patřily k levnějším, což se dalo vysvětlit mimo jiné horší nabídkou pro turisty - tak to už rozhodně neplatí.
    GREVE
    GREVE --- ---
    ANNAWA: No já úplně nevím, čím to je, ale byl jsem historicky zvyklý si vždycky pronajmout nějaký byt (klidně i na horách) za cenu kolem tisícovky za noc. Teď stojí všechno dva a půl, tři tisíce. A to mi ještě drze nabídnou, že budeme spát na rozkládací pohovce :-)

O hotelech s bazénem a snídaní už vůbec nemluvím, to je cenově v naprosto jiné dimenzi...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    GREVE: nevím, jestli brutálně, ale nahoru to každopádně jde docela dost. Zářijová dovolená v Itálii byla levnější, tam nás ubytování pro čtyři na různých místech vyšlo dohromady na 18k za dva týdny bez jidla a to v tom ještě hokej udělala jedna noc v Innsbrucku za 3500 se snídaní, kterou do těch 18k počítám taky.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    GREVE: jezdíme na jarní prázdniny do Alp a už xy let za stejnou cenu :-)))
    EDERA
    EDERA --- ---
    GREVE: Nevím, jestli veškeré, ale v hotelu, kam jsme na jarňáky roky jezdívali, nás v roce 2018 stál týden 24 tisíc, letos už za to chtěli 31 tisíc a příští jaro by nás to stálo 37 tisíc.:-O Tak holt pojedeme do Alp.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    VENIKA: A jinym terminem nemyslim Velikonoce :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    GREVE: Zalezi, kam chcete jet. Jarni prazdniny jsou ale vetsinou uz dost probrany, ja si vzdycky vzpomenu pozde a pak jenom ziram. Zkus si dat stejnou lokalitu v jinej termin a uvidis, jestli je to tim.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    GREVE: Nepřijde mi, na léto máme rezervovaný týdenní pobyt pro čtyřčlennou rodinu s polopenzí za 17 000,-Kč.
    GREVE
    GREVE --- ---
    Mám takovou spíš teoretickou otázku: zdá se mi to, nebo za poslední rok veškeré ubytování v ČR brutálně podražilo?
    Napadlo mě dneska, že bych rezervoval nějaký pobyt pro rodinu na jarní prázdniny. Možná je už pozdě a nabídka je tím pádem hodně probraná, ale nepodařilo se mi najít žádné kvalitní ubytování, kde by týdenní pobyt pro nás a děti stál pod 20 tisíc. Spíš výrazně nad. Je to opravdu dneska už běžná cenová hladina?
    PETATA
    PETATA --- ---
    KATIA: detsky koutek je v restauraci Fontana v sadech u vystaviste Flora
    venku chodi pavi , co se nechaji krmit :)
    vysoka gastronomie to neni, ale skolni jidelna take ne, prijemne prostredi a mily vtipny personal
    KATIA
    KATIA --- ---
    nemáte nějaký tip na jídlo v Olomouci s dětským koutkem? máme ozkoušenou akorát Operu na Horním náměstí....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    REONA: čili pak tím spíš medúza jako medúza ;-)
    REONA
    REONA --- ---
    ANNAWA: Nebyly! :( Informacíchtiví návštěvníci si svítili mobilem. S tím návalem lidí a tak nějak proudem valícího se davu jsem raději hlídala děti a nesnažila se něco dozvědět.
    A ano, zvedání mladší dcery bylo taky super, no, to už jsem stihla vytěsnit...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    REONA: a už byly čitelné ty cedulky? Protože popisky ve tmě vedle akvárií nebyly zrovna k přečtení.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    COQUINE: REONA: Díky! Ukazovala jsem to manželovi, že bychom někdy o víkendu mohli. Ale máme-li tam s tříleťákem být 15 minut s tím, že ho v kuse budeme tahat nahoru nebo poneseme, to raději půjdu jinam :) Jen čekám, kdy se to objeví za polovinu na nějakém slevomatu, pak bych o tom možná uvažovala...
    REONA
    REONA --- ---
    Na medúzách jsem také byla, za cenu rodinné vstupenky 2+2 jsem dostala další 4 lístky navíc. OK, za ty tři kila, budiž.
    Osobně vidím problém i v tom, že třeba pro moje holky (3 a 5 let) je to wow na začátku, ale po čase jsou to "zase a pořád jen medúzy". Navíc jsme byly v neděli odpo, bylo tam fakt narváno...za tyhle prachy to ale nemůžou dlouhodobě udržet.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANNAWA: tak ja nekde zaslechla, ze pan si plnil sny .. no budiz, asi mu to maji zaplatit lidi. jinak jsem rada, ze pises o te pulhodine, jsem si pripadala blbe, ze jsme to prosli tak rychle, ale jak vidim, je to bezne.

RYNA: ja si nedovedu predstavit, ze dam 600 za 15 minut. to mi nejak prijde moc (pocitam dospeleho a dve deti nad 2 roky). tak jeste stesti, ze jsem za deti neplatila. a abych byla fer, ted jak se rozjizdeji, dostala jsem dospelou vstupenku zdarma, takze tam muzu jit jeste jednou a neplatit nic.
    RYNA
    RYNA --- ---
    COQUINE: Ta cena je podle mě fakt úlet, prostě typická komerční atrakce v nákupním centru, no. Za normálních okolností by mě to lákalo vidět, ale tohle nejsem ochotná platit. A je mi navic úplně jasný, že naše děti by to taky prolitly za 10 minut.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETATA: snad jen, že modrý domeček má v pondělí zavřeno a zkrátili otvíračku ze sedmi na šestou večerní.

COQUINE: podle mě je ta cena přestřelená, jakkoli chápu, že chovat medúzy není levná záležitost. Moje osmileté dítě je velký zoolog, ale stejně to bylo tak na půl hodiny max a to jsem ho ještě nutila to studovat :-D Se sestrou si nejvíc užili klouzačku. Na pohled jsou tedy medúzy krásný, to zase jo a asi tam budeme muset ještě jednou, byli jsme na otvíračce a ještě tam neměli tu jedovatou a tu nesmrtelnou a ty syn samozřejmě chce vidět.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    svet meduz v oc arkady (praha)
    googleplus
    https://www.arkady-pankrac.cz/novinky-a-udalosti/svet-meduz-e20236/

no jako nevim :) myslim si, ze pomer cena vykon zdaleka neodpovida. za me je to male, deti to zabavilo tak na 15 minut, max. 20. pravda, v prvnim patre jsme nebyli, protoze .... neni bezbarierovy. nechat platit dvoulete deti a mit polovinu akvarek ve vysce, kam nedohlednout, nevim nevim.

nechci to hanit, zajemce si to najde, urcite to bude zajimave pro nekoho, kdo se o podmorsky svet zajima, ale kdybych platila za deti, byla bych tou velikosti asi nemile prekvapena. dal x set za 15-20 minut..

za me jednou a stacilo. znova az z toho budou mit vic rozumu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam