• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    COQUINE: Jezdite bez cestovky naprimo? A loni jste byli stejny termin - co more v obou pripadech prosim? Tenhle hotel mam v uzsim vyberu:)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    COQUINE: letosni aktualizace:

    porad to povazujeme za super misto pro male deti, ktere ziji ve vode:)) tentokrat jsme byli v hlavni budove, novejsi vybaveni, ale vice hluku v okoli. pokud jde o covid, zadna omezeni. obcas nekdo z personalu mel respirator, jinak nic. ty svaciny porad nezlepsili. stalo nam to za to, obe deti zas udelaly velky pokrok v plavani.
    PETATA
    PETATA --- ---
    ORTWORKA: pro děti perfektní, spoustu aktivit, programů, zvířata apod
    Mraky výletů v Českém ráji
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Díky! K Sedmihorkam jsem se pak taky doklikala a vypadají velmi dobře :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ORTWORKA: Sedmihorky
    PETATA
    PETATA --- ---
    ORTWORKA: třeba Lipno U Kukačků (koupání perfektní)
    Nebo Sedmihorky (koupání tak v první půlce léta)
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    ORTWORKA: Nedamov. Kuchyňka je ale velmi minimalisticka.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Máte někdo tip na kemp v Čechách, který by byl u vody a byla tam k dispozici kuchyňka? Web dokempu naprosto selhava ve filtrování požadavků :/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    POZITRON: s takhle malými dětmi jsme byli v IQParku (hlavním vchodem do Babylonu a zleva to celé obejít dokola až dozadu) a nemohli jsme je odtamtud dostat :)

    Expozice | iQPARK | Liberec | iQLANDIA
    https://iqlandia.cz/iqpark
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    POZITRON:

    CENTRUM BABYLON LIBEREC - OPRAVDOVÁ TOVÁRNA NA ZÁBAVU | Centrum Babylon
    https://www.centrumbabylon.cz/
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LAUNCHER: po 4 dnech v Babylonu myslis ubytovani ve wellness hotelu Babylon? nebo kde? premyslim, kdyz je toho v Liberci tolik, ze bysme tam take zajeli z Prahy spis s prespanim. akorat nevim, jestli nasi nejsou jeste moc meli, je jim 2,5 a necelych pet.

    bavila jsem se o liberecke ZOO s brachou, ktery pracuje v oboru a chtela bych jen rict, ze kdo nebyl spokojen v Liberci, jak se tu zminovalo nize, bylo to dost lidi, nebude pry rozhodne spokojen ani v Drazdanech, kde by vam to pry pripadalo jeste horsi. ze pry tam jezdi se studenty spis na exkurzi do historie, aby meli studenti predstavu, jak vypadaly ZOO drive. klece misto skla, s tim spojeny zapach, male vybehy atd.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    POZITRON: No, my už máme za sebou Harfu a Plzeň :) Není to o tom, že by to juniora nebavilo, spíš bych raději jinam, než do třetího dinoparku :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LENZIE: v nouzi, jo? nasi kluci jsou z dinoparku zatim vzdycky nadseni. dokonce byli i z toho na Harfe a ten neni dobrej. klukum je ted 2,5 a 4 a 3/4.

    kdyz se bavite o ZOO, tak paradni jsou ve Vidni a v Lipsku, akorat trochu z ruky. :) v blizke dobe se chystame do Drazdan, to jsou 2 hodiny autem, to je v pohode.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    MUFLONEK: Díky moc, dávám si na seznam. Jedeme jen na tři dny, tak uvidím, co stihneme :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    LENZIE: vedle Dinoparku je teď nově otevřené nějaké zábavní centrum taky - mají tam obří labyrint, skluzavku a vyřádí se tam asi i dospěláci... Říkala mi o tom kamarádka... Byli tam nadšení...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    LENZIE: Pokud chcete zvířata, tak si zajeďte do Žitavy nebo ještě kousek dál do Görlitz. Jsou to krásné zahrady.o) Doporučoval mi to šéf chlebské ZOO... Chystáme se tam v létě také...

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LENZIE: To nas nelakalo. Na Jested jsme jeli v sobotu na veceri, auto jsme nechali na parkovisti Jestedka vpravo dole na mape. Pak par minut do kopce, vzdusnou carou je to ~300m. Pozor, jsou tam ruzne zakazy vjezdu v ruzne denni doby, ale na tu veceri slo dojet bez zakazu. Na Jestedce byla v tu dobu spousta volnych mist. V menu nebylo nic, co by bavilo nase decka. Ale cisnik nam pro ne nabidl neco mimo menu.

    LENZIE
    LENZIE --- ---
    LAUNCHER: Díky moc. Počítám, že v nouzi nejvyšší zařadíme ještě Dinopark :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LENZIE: Nasim synum je 5 a 7, vcera jsme se vratili po 4 dnech v Babylonu. Doporucil bych iQLANDIA, iQPARK, Funpark, Aquapark - je to vsechno vedle sebe. Lunapark je moc nezaujal. Puvodne jsme chteli i do ZOO, ale na zaklade: TOOMIX jsme se tomu radeji vyhli.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    TOOMIX: Synovi bude teď v září 6.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam