• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KATIA: My tam byli zrovna minulej vikend, Pratr jsem nevynechala a sedmiletej mi kazdej den dekuje :). Vyrazili jsme tam teda hned v sobotu dopo, davy zacaly proudit az kolem jedne, takze to bylo uplne v pohode. Nerve tam moc hudba jako u ceskych kolotocu a hecla jsem se jit na dve horsky drahy, do kterych se junior zamiloval. Za me to bylo fajn, bavilo nas to oba.
    Jsou tam i atrakce pro mensi deti, takova ta klasika - kolotoc, auticka, pidi horska draha.
    Ale chapu, ze to nebere kazdyho :).
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KATIA: Taky to, ze nizkonakladovky nelitaj na Heathrow, takze krom penez navic jeste bus a reseni casove rezervy protoze zacpy… za me Londyn jen tak kvuli letadlu a metru taky ne.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    COQUINE: tady je ta viden [COQUINE @ Cestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli]

    v londyne vse rezervuj online, jinak to nema moc smysl na blind. prodrazi se tam dost veci, jen na cenu letenky bych nekoukala, jak pise katia.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    POZITRON: ja jsem letos byla s detmi jak v londyne, tak ve vidni a za me je jedno kam, uzijou si to vsude, kdyz to nejak naplanujes. jenom jsem ted filtrovala sebe na ten londyn a nedohledala, nevim, kam jsem to psala - akvarium, shrekovo dobrodruzstvi a londynske oko (tyto 3 atrakce jsou hned u sebe), o londynskem oku mluvi doted, jeden den greenwich, prohlidka lodi, jizda lodi, namorni muzeum (bezva detsky plac, interaktivni), nahoru na observator. dalsi den park diany, bylo vedro, vodni prvky. meli jsme s sebou kolobezky. viden s detmi mi totalne proprselo, i tak nelituju, urcite to zas nekdy dame.
    KATIA
    KATIA --- ---
    POZITRON: Kamarádka teď taky zvažovala Neapol nebo Řím, případně Paříž. Podle mě v tomhle věku se zabaví fakt kdekoliv.
    Na Vídeň tady je už několik příspěvků, Prátr bych teda s klidem vynechala ;-))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KATIA: ve vidni jsou vlastne v zoo pandy a je tam pratr, to by asi taky slo. v barcelone byl muz pred par tydny na konferenci.
    koukala jsem na letenky do malagy a nenasla jsem bez prestupu nic. napadly me totiz opicky na gibraltaru. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    jo a kdyz jsem zavrhla teplo, teda jeste zvazuju sicilii, tak krom tepla jsem premyslela, kde by se jim co libilo a napadly me ty autobusy, londynske metro, straznici, to by se jim libilo. jenze je tak asi uz klada.
    KATIA
    KATIA --- ---
    POZITRON: To sice jo, ale musíš k tomu přidat dost velké náklady na jidlo a ubytování. Takže nevím, jestli je to zas tak výhodné... osobně bych hledala Barcelonu nebo jela vlakem do Vídně;-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KATIA: cena letenek. hledam, kam jeste ted vypadnout a do tepla uz toho moc nelita. treba kanary mi to vyplivlo bez prestupu z prahy pro nas 4 celkem za 35 000 a to nedam, to je predrazene. kdezto do londyn se lita i na podzim za par korun.
    KATIA
    KATIA --- ---
    POZITRON: Podle mě si to užijou, ale proč zrovna Londýn? Jestli k tomu nemáte special důvod, tak bych letela v rámci EU a s lépe dostupným ubytováním. Aspoň moje zkušenost z Londýna byla, že ubytování má hrozný poměr kvalita/cena a s malýma dětma bych fakt nechtěla trpět na pasové kontrole.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    myslite, ze ma cenu letet na par dnu s klukama cerstve 5 a necele 3 roky do londyna? budou z toho neco mit? rikam si, ze zazitek by meli uz z letu, letos jsme totiz jeste nikam neleteli, naposledy pred rokem. potom dvoupatrove autobusy, to by se jim urcite taky libilo. kdyz jsme byli s manzelem na tejden v londyne pred detma, tak jsme dost casu travili v metru a umim si predstavit, ze jako dite bych z londynskeho metra byla vylozene nadsena, akorat nevim v tomhle jejich veku.
    jde o druhou polovinu rijna nebo prvni polovinu listopadu. bojim se, aby tam na ne nebyla uz moc zima. cca 10° behem dne a 9 dnu v mesici se srazkami.
    EUFORIA
    EUFORIA --- ---
    zdravim, nemate prosim nekdo k dispozici kids free vouchery do legolandu v Nemecku? Nebo tip, kde sehnat? diky
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    Cesky mluvici instruktory potvrzuji i na Stubai. Tam si myslim, ze je to hezke pro deti, vzdycky jich tam bylo mraky a mne jako vecnemu zacatecnikovi na prkne to tam prislo taky fajn :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    MEDVED007: Tak on je v zacatcich. A ja jsem dost mizernej lyzar, bohuzel jsem se ucila az v dospelosti a obavam se, ze uz to nedozenu.
    Tipy na overeny strediska pro deti beru taky, diky.
    DYNK
    DYNK --- ---
    VENIKA: Serfaus-Fiss-Ladis i Obertauern cesky instruktory maji. Samozrejme se to v case muze menit, ale o tu praci Cesi a Slovaci obecne zajem maji. Cim vetsi stredisko, tim vetsi sance narazit na Cecha.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    VENIKA: tak typicky na hranicích s ČR, třeba Hochficht, ale to zase moc nejsou Alpy, jen taková ochutnávka Alp :)

    ale jestli už nějak jezdí, tak bych se osobně na instruktora vykašlala. stojí to mraky peněz a do začátků super, ale pak to chce prostě praxi. spíš vybrat baby friendly středisko, kde jsou mírné svahy a třeba i nějaké skiparky pro děti, aby to byla větší zábava.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Hory - minulej rok se syn (7) konecne naucil lyzovat. Letos uz bychom jeli spis Rakousko/Italie, ale porad bych ho chtela dat k instruktorovi. Nicmene jinak nez v cestine to neda. Jsou nejaky proflakly strediska, kde jsou i cesky instruktori?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    nemate nekdo tip na ubytovani na krivoklatsku s detma? muz tam jede v patek pracovne, tak bychom to spojili a stravili tam vikend, ale chateau zbiroh je trosku overkill :))
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ZUSKA: když jsem teď letěla s dětmi sama, tak mi cestovka poslala nějaký mustr, kde bylo vypsáno, že otec souhlasí s vycestovanim..měli jsme tam i destinaci..nechal to na poště ověřit.. ale nikdo to po mě nechtěl, ale na pasove kontrole se mě ptala, jestli papír mám, kdyby náhodou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam