• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MEDVED007: to vypadá taky dobře. Myslíš že pro 6 letou to bude už?
    VERCA_ZABA: to vypadá super
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ZEMINO: už jste byli v muzeu https://www.nafilm.org/ ? není nové, ale je vděčné
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ANNAWA: děti mají 6 a 13, ale dovedou se přizpůsobit navzájem
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ZEMINO: teď je pár měsíců nově toto, zatím jsme nebyli, ale slyším chválu ze všech stran

    Lumia - interactive exhibition of digital art
    https://www.lumia.gallery/
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZEMINO: jak jsou děti velké a co je baví?
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    Jsou v Praze nějaké nové výstavy, místa co stojí za návštěvu? Jedu s dětmi příští týden do Prahy, Prahu máme už relativně projitou, teď planuju na 1 den Národní muzeum, které jsme posledně nestihli a přemýšlím, co se zbytkem.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ANNAWA: je to mozny, urcite tam bude mnohem mensi vyber, takze cena bude vyssi.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IKARIE: to asi mohlo být vyprodáno, nedivila bych se. Ale to letní nacenění na Tenerife tedy vychází podobně jako to, co jsme teď platili my, odpovídá i velikost, bazén, parkování, možná je to na Lanzarote dražší obecně.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ANNAWA: to bohuzel neumim posoudit, nevim, jak moc booking v tomto keca, ale hlasil mi, ze na dany termin (realne dva dny dopredu) je vyprodano treba 90 % ubytovaci kapacity. v cenove relaci 50-100 euro na noc pro 4 osoby nebylo nic, 100-150 toho byl malo ale vzdy jsme neco vybrali, pak uz to slo vsechno vys.

    pro porovnani, na tenerife jsme byli v lete na jihu v las tejitas tri tydny v byte u kamaradu skoro gratis, ale ve stejnem apartnanovem komplexu pronajimaji byt nejaci cesi a nechavala jsem si to tehda zkusmo nacenit a vychazelo to na 55 euro na noc, kvalitativne stejne, kde jsme byli ted (separe loznice, obyvak s rozkladacim gaucem, vybavena kuchyne, terasa, v miste parking i bazen). bylo to toto: https://tenerifeubytovani.cz/accommodation/apartman-roja-i/
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IKARIE: Ubytování bylo, myslíš, tak drahé proto, že na poslední chvíli? My jsme byli ted týden na Tenerife, ale bydleli jsme na jednom místě, ostrov jsme objížděli autem, za 8,5k na týden a Lanzarote je jeden z možných příštích cílů.
    Jinak s počasím to bylo podobné jak u vás, naše děti se holt musely rovnou obejít bez neoprenu, ale vlastně ho tam neměl nikdo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nebyl jste tam někdo? Je to kousek od Birminghamu a asi tam musím jet, stejně jako do Legolandu v Billundu :)

    Drayton Manor | Theme Park | Thomas Land
    https://www.draytonmanor.co.uk/theme-park/rides-attractions/thomas-land
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    IBERIA: Syn byl s mými rodiči na Rhodosu v hotelu s All inclusive - byly tam i tobogány. Přijel spokojený - i rodičům se tam líbilo...

    Zkusím najít hotel...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja jsem se tu uz ptala, ale kdyz se resi to leto - mame na cervenec na 11 dni koupene letenky na kypr, pze mel wizzair akci. uz bych se potrebovala aspon predbezne mrknout po ubytku, ale kypr vubec neznam - nez se ponorim do studia, doporucte mi oblasti, co stoji za to - pojedem hlavne na plazovou dovolenou, v cervenci nemam ambice na nic vic. let do/z larnacy, ale pujcime si auto. nevadi nam spat co dva tri dny jinde, nevadi (mozna naopak preferujeme na cast dovolene) ubytovani i ve vnitrozemi.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    VENIKA: diky, tebe jsem myslela:) obecbe mi prijde cenove prijatelnejsi Turecko (a Egypt, ale tam mama nechce), coz mi na valeni a vodni hratky prijde dostacujici. Tak uvidime.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    IBERIA: Vody tam je málo jako v brouzdališti, ale jezdili i větší děti i manžel to párkrát sjel 😀
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    IBERIA: Vyfiltruj si Star Beach village na Krete. Na muj vkus uz teda dost zdrazili. Ale to asi vsichni, jenom mne se to moc nechce akceptovat :).
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    HUJERKA: díky, klouzačky vypadají spíš pro menší do brouzdaliště, že?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IBERIA: Toho je strašně moc. Dej si to hledat na invii nebo nějaké cestovce, zadej parametry a pak kontroluj vzdálenost od moře, případně vzdálenost od letiště a recenze hotelu...
    KATIA
    KATIA --- ---
    IBERIA: Tip nemám, ale imho má Řecko spíš lepší moře, takže dobrá volba ;-)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Potřebuji poradit s výběrem konkrétního hotelu. Máma chce vzít první týden v červenci dcery (9 a 12) k moři. Klasická válecí dovolená all incusive. S tím nemám vůbec zkušenosti. Mám prý hledat Řecko, něco úplně u moře, s hezkým bazénem v hotelu (např. i s tobogánem). Já si trochu myslím, že takové resorty jsou spíš v Turecku nebo Bulharsku, ale ona by raději do Řecka. Pojede s nimi i sousedka rovněž s vnoučaty, takže nějaký rodinný apartmán může být. Myslím, že tu někdo přesně takový resort kdysi vychvaloval, ale nedaří se mi to dohledat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam