PETRAPETROVA: úplně nejlepší, když byly malé, bylo Řecko: s cestovkou: taková trochu alternativní cestovka pro lidi, co nechtějí do resortu, trošku eko: mají na Korfu dvě vlastní ubytování se super polopenzí, hlídaním dětí a programem pro dospělé (jóga, kola atd.), areál s hamakama a slepicema a kozama :)) takže jasně, s tříletou a jedenapůlletou jsem stepovala už v 7 ráno u koz :)) jenom teda je to celé v němčině a hosté byli pouze z DE a švajcu, takže jsem to tady nedoporučovala ...
byli jsme tam pak ještě za dva roky (děti 5 a 3,5) a taky super..
loni (to bylo holkám 6 a 4) jsme byli s kamarádama v takovém tom velkém kempu, kterých jsou v Itálii spousty, v bungalovu. Adria je teda proti Řecku rybník, ale ten areál byl super, že tam bylo všechno dochozí: supermarket, jídelna/bistro, restaurace, bar, bazény. takže trochu resort feeling, ale nějak mi to nevadilo. byli jsme mimo sezónu, tak jsem zvědavá, jak to bude letos, kdy tam jsme v sezóně...
ale holky už jsou fakt ve věku, kdy s nima jde všechno, nebála bych se ani dlouhého letu a nějaké exotiky..