• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s kempy případně s apartmány v Polsku u moře? Koketujeme s výpadem tam na část letních prázdnin. Dítě 3 roky, takže moc turistiky nehrozí, spíš vyžití formou hřišť a dalších věkově úměrných atrakcí. Filtr nic moc nevyhodil, možná špatně hledám…
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    Opožděně dekuju všem za odpovědi!
    MARI
    MARI --- ---
    KATIA: Něco podobného jsem zažila cestou do Portugalska, když jsme měli zpoždění letu a nestihli navazující let. Takže nás narychlo vzalo jiné letadlo jinam (dohodla cestovka) a dojeli jsme několik hodin mikrobusem. A samozřejmě nestihli přesunout naše zavazadla, do destinace to lítalo jen párkrát za týden, tím pádem jsme byli několik dní bez kufrů... Jo, doufám, že mám vybráno.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MARI: tak zrovna s Itálií kamarádka dopadla loni tak, že jim to zrušili cestou na letiště, odletěli jinam a dojeli na místo busem. Takže bullshit si už vybral někdo loni a vy můžete být v klidu ;-)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    LITTLE_SISTER: My se s dvěma dětma vrátili z Budapešti minulý týden
    mohu doporučit ubytování (chtěli jsme oddělené ložnice a blízko MHD a nádraží na který jsme přijeli (Nyugati))

    https://www.booking.com/hotel/hu/kresz-geza-29-westend-station-2-bedrooms-living-ac.cs.html?label=gen173nr-1FCAEoggI46AdIM1gEaDqIAQGYAQW4ARfIAQzYAQHoAQH4AQuIAgGoAgO4AuzZmLEGwAIB0gIkZTEzYzFjODMtMTI2MS00ZTk3LWFlZjctNjEzYmVkMzVmNTQ32AIG4AIB&sid=da36bd2cdb58c1232232bd16405f1b1b&aid=304142

    nejlepší poměr cena/výkon :)

    Byli jsme tam 4 dny, tak kdyby si chtěla tipy na dětský radovánky tak klidně napiš.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VVENDY: super, diky moc. Nyrsko je fajn, Horizont znam, je skvelej a kuchyne je bozi!
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    SARAJ: nevím, kterou část Šumavy myslíš. Ale pokud železnorudsko, tak můžu doporučit Penzion u Sebastiána v Nýrsku nebo Horizont na Pancíři. Oba velice baby friendly.
    MARI
    MARI --- ---
    VAMPY: V Itálii snad válka nehrozí no... :))
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    MARI: Ja mam zkusenosti s timhle rusenim na posledni chvili v Izraeli a to je asi jina liga myslim :D. Neslysela jsem, ze by to takhle na drsnaka rusili nekde jinde. Za to z/do Izraele s nima to je tak 50:50 ze to poleti/nepoleti :D. Ale z Evropy a do Evropy, co by se tak muselo podelat…
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Ahoj, projela jsem filtr tady na Sumavu, par tipu jsem si ulozila, jen nekdo jeste nemate tip na ubytovani, kde je oplocene hriste idealne s terasou, kde se da jist?
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    děkuju všem zpětně za tipy, nestihla jsem dřív zareagovat.
    asi nejvíc zvažuju tu budapešť, máme to hoďku autem do Linze a odtud 4hod vlakem do pešti.
    airbnb jsou tam taky přívětivý, jak tak koukám.
    představa termálů v létě je teda zajímavá, ale asi mi to pořád přijde přívětivější než rozpálenej berlín.
    v tom červenci tak nějak už počítám radši s variantou 40stupňů a bez tý vody poblíž se mi to nepozdává.
    jo a v budapešti jsem našla harry potter restauraci, což sklidilo doma velký nadšení.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak voda pro mimino a smartwings
    👍

    MARI
    MARI --- ---
    VAMPY: Ježíš, nestraš zrušeným letem... to se řeší jak? Jenom vrátí peníze a vyřešte si to sami? Uff... jako po těch letech, co jsme se zmohli na týden u moře s dětmi, nevěřím, že tam fakt nakonec budem... ale zrovna zrušený let těsně před odletem by mě asi jeblo. A ještě večer.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    MARI: Zcela uprimne u Ryan Air je mozny vsechno. Zazila jsem i zrusene lety dve hodiny pred odletem… uz s nizkonakladovkama obecne radsi nelitam, protoze cokoliv se nekde semele (od blbyho pocasi az po politickej prevrat), tak rusi a presouvaji klidne na posledni chvili… takze to Sushi muzes jeste i vyhrat
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    KASUMI: Jde jen o security pred nastupem, v letadle to je jedno, tam jde akorat o to co jsou ochotni ohrat a to bych necekala ze voda by mela byt problem. Jestli letite z Prahy, tam dite tekutinu vice nez 100 ml mit na security muze. Nahlasite pred scennerem, oni vam donesou specialni drzak na lahve s tekutinama a to projedou rentgenem a je hotovo. Skenuji mi pravidelne takhle normalni plnitelne lahve pro deti 4 a 6. Minule mi proskenovali i dzus co jsem koupila v Bille, otevreli jsme ho a vypili asi 3/4 lahve… nikdo neresil.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KASUMI: Projde. Nebo to vem po lahvičkách, ať mají radost. A když jim to na pás dáš vytříděný v nějaké taštičce i s tou formulí, tak se i usmějou. U malých dětí to fakt neřeší vůbec, max tě to nechají ochutnat, ale to se mi nikdy nestalo, jen jsem to slyšela.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KASUMI: bojis se vody podaane v letadle? :) ja bych se nebal;)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MEDWYN: to jde? ja nekde cetla, ze tam mw nemaji a caj a kafe delaji z teple vody tankovane do letadla.. pocitala jsem, ze jidlo ohrivaji v necem, v cem nejde ohrat nic jineho
    mam vlastni ohrivacek na usb.. ten jsem si chtela vzit do letadla..


    LA_PIOVRA: no ja bych si nejradsi vzala celou petku kojenecky vody :D ale to mi asi neprojde
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KASUMI: x preletu s radou spolecnosti s baby food vseho druhu, slozeni BF nikoho nezajimalo
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    MEDWYN: My jsme si treba na 5h letu se Smartwings nechali dokonce od stevardek ohrat vlastni vodu jestli si dobre vzpominam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam