• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BEBERA: Já myslela kočičí kavárnu.o)))) pardon.o)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MUFLONEK: Na Rybníčku 143/14 je Urban Jump Arena,nevím,jestli jí zrušili,byli jsme tam naposledy loni, kluci chodí do Hop Areny u Bauhausu Sousedská 607…
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BEBERA: Prosím Tě, kde je ta liberecká? Já ji zaznamenala kdysi kousek od "Rakve" (Na rybníčku?) ale tam ji zrušili, ne?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    BEBERA: jeste s touhle vekovou kategorii casto skoncime na bowlingu v celnici.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    NIXMA: to je podle me pro 14lete nuda.

BEBERA: zkus smichOFF, lezecke centrum, nejen s pubertaky uspech zarucen.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    BEBERA: ještě jestli je baví únikovky v kombinaci s pohybem apod, tak možná tohle? https://prisonisland-praha.cz/ ale je lepší být ve 4 - 5
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    BEBERA: velke lanove hriste Nadrazi Branik/Krouzky na Vltave. to je i pro vetsi deti
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    VAMPY: My jsme na nějaký pražský koukali,ale ten mi zhejtili,že je na jejich standardy nedostatečný,tak jsme jump parky vyřadili z hledání, ale ten letňanský vypadá (pro moje neznalé oči samozřejmě, uvidíme,co na to mladiství kritici) dobře,díky…
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    VAMPY: Ted koukam, ze tech jump parku je vic
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    BEBERA: Jeste jump park v Letnanech
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    VAMPY: To je bude bavit,dík
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    BEBERA: Aquapalace?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Teď koukám na to Národní muzeum,byli jsme tsm tuším loni a úplně mě minulo,že tam je dětská sekce. A škoda toho Lucy a Selam, to by je bavilo, ale jsou v Praze jen tento týden :(
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    QUANTI: Aha, tak to by byl provar. Nejsou tam takové ty velké trampolíny?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BEBERA: Butky park mi přijde spíš hodně pro mladší. 10+12 se tam fest nudili.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Díky. Na Letní Letné už byli,muzea je zoufale neberou,jsou spíš sportovně orientovaní. Našla jsem Butky park, Titan park a pak Story of Prague by nemuselo být vyloženě muzeové. A kočičí kavárnu,zvířata mají fakt rádi a do liberecké děti nesmí…
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    BEBERA: Dcera měla minulý týden takovou bandu na příměstském táboře. Vůbec je nezaujalo nové muzeum Mozarta, jakž takž se jim líbilo muzeum back in time. Největší hit byla laser game, ale to chce větší skupinu.
    Od příštího týdne bude v národním Muzeu Lucy z Afriky, ale asi tam bude masakr lidí.
    Jo a taky běží letní Letná. V pátek jsme byli na vystoupení duel reality a bylo to dech beroucí. I pro puberťáky... žádné velké umění, spíš úžasná fyzická akrobacie.
    KATIA
    KATIA --- ---
    BEBERA: naši 12 si ještě užili Národní - dětská zóna a Štorch. Ale je tam i něco k Olympiádám myslím, to by je nebavilo? Mají nějaké věci, co je zabaví? Sport, hudba...?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Neměli byste prosím tip,co v Praze podniknout se dvěma znuděnými puberťáky 12 a 14 let?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam