• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    VAMPY: Technicky muzeum na Letné je promarnena příležitost a nuda na druhou. Tam vůbec nechodíme.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    Co se tyce muzei, tak pro vetsi deti mi prijde technicke muzeum na letne. Naopak rodice mensich deti mi rikali, ze to chce jeste dorust aby si to uzili. Nevim 12 je urcite ideal vek, 14 vlastne nevim, ale taky by mohl byt. A jinak samozrejme v kazdem veku zoologicka a pak hit posledni doby- PLANETARIUM
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    BALAENA: jo mas pravdu, moje chyba.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BALAENA: Na slupi ale děti nesměly dolů, kde bylo víc koček, pokud se to už nezměnilo.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    BEBERA: loni mě příjemně překvapilo Muzeum filmu https://www.nafilm.org/
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    COQUINE: akorát že to není kavárna. je to prostor s kočkama, kde si můžeš udělat kafe a vzít si muffin nebo arašídy.

kočičí kavárny jakože opravdu kavárny jsou dvě - Na Slupi (přestěhovaná ze Smíchova) a v Michalské

děti můžou do všech tří uvedených
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    kocici kavarna je take v gorazdove ulici za tancicim domem, deti tam mohou, byla jsem tam asi pred 2 tydny s mymi.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MUFLONEK: Kočičí kavárna je u bývalého kina Lípa, 1. Máje 103/12. Ale je až od 15 let…
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Moc děkuju všem za tipy, naši jsou nadšení,že vědí,co s puboši…
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BEBERA: Já myslela kočičí kavárnu.o)))) pardon.o)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MUFLONEK: Na Rybníčku 143/14 je Urban Jump Arena,nevím,jestli jí zrušili,byli jsme tam naposledy loni, kluci chodí do Hop Areny u Bauhausu Sousedská 607…
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BEBERA: Prosím Tě, kde je ta liberecká? Já ji zaznamenala kdysi kousek od "Rakve" (Na rybníčku?) ale tam ji zrušili, ne?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    BEBERA: jeste s touhle vekovou kategorii casto skoncime na bowlingu v celnici.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    NIXMA: to je podle me pro 14lete nuda.

BEBERA: zkus smichOFF, lezecke centrum, nejen s pubertaky uspech zarucen.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    BEBERA: ještě jestli je baví únikovky v kombinaci s pohybem apod, tak možná tohle? https://prisonisland-praha.cz/ ale je lepší být ve 4 - 5
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    BEBERA: velke lanove hriste Nadrazi Branik/Krouzky na Vltave. to je i pro vetsi deti
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    VAMPY: My jsme na nějaký pražský koukali,ale ten mi zhejtili,že je na jejich standardy nedostatečný,tak jsme jump parky vyřadili z hledání, ale ten letňanský vypadá (pro moje neznalé oči samozřejmě, uvidíme,co na to mladiství kritici) dobře,díky…
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    VAMPY: Ted koukam, ze tech jump parku je vic
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    BEBERA: Jeste jump park v Letnanech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam