KOCOURMIKES: tak to je mi lito, takove vlny jsem nechtel vyvolat. Po pravde, ja zatim hledam spise odborniky, kteri maji podobny nahled - a nebo alespon odborniky, kteri o jinem nahledu vi. Nemam predstavu o tom, jak presvedcovat klienty, kteri jsou uz na lecich a patri k tem, kteri maji pocit, ze jim to pomohlo, aby se leku zbavili. Ja v podstate na to asi ani nemam pravo. Hledam ale kohokoliv, koho takova moznost alespon napadla. Takova jen myslenka. Rano vstat, a necitit, ze mate v hlave balvan a ze vas zajima tak sotva co budete mit k snidani. Ze i kdyz si nenastavite budik, nebudete spat 12 hodin. Ze jste nemeli uz deset let zadnou zajimavou fantazii, a nebo napad, a ze ted se to vraci. Ze citite lidi kolem sebe. Ze prozivate sex, jako kdyz vam bylo 15. Ze si zapamuteje vice, nez jen kurikulum ve skole, a ze vas to zajima. Ze citite radost a smutek, a dalsi emoce, a ze jsou silne, realne a primo tady.
Mam pocit, ze za tohle stoji za to i trpet, a riskovat svobodu. Ale pokud bych to mel nekomu primo nabizet, a nebo dokonce plosne, nestacilo by to, nejspis, jen tak.
Popravde, nevim ted, jak v teto diskuzi pokracovat.