• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: no, trikrat jsem ten pack otevrel a vzdycky tam bylo co hrat. A vetsinou i si zvysit zivot.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    WOTAR: ty neumis hrat okolo 5 totalne random karet? :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: ano, s questem. Discard je ten novej demon co ma taunt, potom doomguard, ta spella, znic dva za sest, deathwing.
    Je mi totiz lito zbytku karet (krome vraceci legendarky, fist of jaraxus) abych je jen tak vyhazoval.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: No co jsem koukal na streamery, tak je to docela použitelný, navíc blbě se hraje kolem 5 totálně random karet
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: ja se bojim, ze pokud neotevres nejakou vylozenou bombu, tak je to sice draw 5, ale souper o nem vi a tim padem kolem toho bude hrat :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: To ne, ale máš co hrát žejo, když už všechno došlo. Takže ano, ne na fatique, ale jako poslední záchrana, když se dva controly dolížou
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: my point exactly :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Dá ti JEDNU kartu s balíkem, balík ti pak dá PĚT random karet rovnou do ruky. Fatigue zpomalení přesně o jednu kartu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: da ti 5 random karet, ale fatigue nezpomali, ne?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: ta nová Elise ti dá jeden ungoro pack, takže 5 karet navíc, ta stará odrotovala tu nemyslim:)

HOCH2: Tak teoreticky by to šlo hrát jako do controlu, ale prakticky nevim no, hraješ to teda s questem předpokládám ?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: sorry, spojily se mi tu dve vlakna diskuze dohromady.
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: v priestovi?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: muzes si zvysit pool z kteryho tahas discardy. Za dve many dostanes 5 libovolnych karet do ruky.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: no, zkousim to s tim, ale ano, hraju ho. Je to takovej muj discolock.
    Ale asi tohle bude prvni karta, co vymenim.
    Jinak muj discolock, je neco jinyho nez discolock kteryho znate. S timhle balikem ma jen dve spolecny veci - je to lock a hraju tam discard karty :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: jak elise pomuze proti fatigue? ze ti da do decku jednu kartu navic?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOCH2: Ty hraješ v discolockovi prince ? Elise chápu teoreticky jako zálohu, ale ten balík by měl být hlavně agresivní ne ?
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WOTAR: koukal jsem vcera na turnaj a elise je super, skoda ze uz nemam dust :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: no, jako discolockovy mi kolikrat nestaci elise dohromady s princem :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XINDL: Na tohle jsem si řikal, že může být fakt dobrá ta Elise. Záruka pro případ fatique
    XINDL
    XINDL --- ---
    NICKITA: jo, souhlasim. Vcera se mi stalo, ze sem warlockovi ukradl jaraxxa a pote, co jsem dal jaraxxa a dalsi kolo zahral Warden of hope, tak protivnim concednul :D A dalsi hra, kdy sem hral proti priestovi a celkvoe sem mu ukradl asi 4 ysery. Nakonec mi to ale bylo k hovnu, prohral sem na fatigue :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam