• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: No co jsem koukal na streamery, tak je to docela použitelný, navíc blbě se hraje kolem 5 totálně random karet
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: ja se bojim, ze pokud neotevres nejakou vylozenou bombu, tak je to sice draw 5, ale souper o nem vi a tim padem kolem toho bude hrat :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: To ne, ale máš co hrát žejo, když už všechno došlo. Takže ano, ne na fatique, ale jako poslední záchrana, když se dva controly dolížou
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: my point exactly :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Dá ti JEDNU kartu s balíkem, balík ti pak dá PĚT random karet rovnou do ruky. Fatigue zpomalení přesně o jednu kartu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: da ti 5 random karet, ale fatigue nezpomali, ne?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: ta nová Elise ti dá jeden ungoro pack, takže 5 karet navíc, ta stará odrotovala tu nemyslim:)

HOCH2: Tak teoreticky by to šlo hrát jako do controlu, ale prakticky nevim no, hraješ to teda s questem předpokládám ?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: sorry, spojily se mi tu dve vlakna diskuze dohromady.
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: v priestovi?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: muzes si zvysit pool z kteryho tahas discardy. Za dve many dostanes 5 libovolnych karet do ruky.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: no, zkousim to s tim, ale ano, hraju ho. Je to takovej muj discolock.
    Ale asi tohle bude prvni karta, co vymenim.
    Jinak muj discolock, je neco jinyho nez discolock kteryho znate. S timhle balikem ma jen dve spolecny veci - je to lock a hraju tam discard karty :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: jak elise pomuze proti fatigue? ze ti da do decku jednu kartu navic?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOCH2: Ty hraješ v discolockovi prince ? Elise chápu teoreticky jako zálohu, ale ten balík by měl být hlavně agresivní ne ?
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WOTAR: koukal jsem vcera na turnaj a elise je super, skoda ze uz nemam dust :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: no, jako discolockovy mi kolikrat nestaci elise dohromady s princem :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XINDL: Na tohle jsem si řikal, že může být fakt dobrá ta Elise. Záruka pro případ fatique
    XINDL
    XINDL --- ---
    NICKITA: jo, souhlasim. Vcera se mi stalo, ze sem warlockovi ukradl jaraxxa a pote, co jsem dal jaraxxa a dalsi kolo zahral Warden of hope, tak protivnim concednul :D A dalsi hra, kdy sem hral proti priestovi a celkvoe sem mu ukradl asi 4 ysery. Nakonec mi to ale bylo k hovnu, prohral sem na fatigue :D
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    NEROY: Ten krippuv nzoth dragon quest corka priest je fakt zabavnej. Nerikam, ze je to kdo vi jak viable, ale zabavnost je fakt top. Napr ukradenej warriori quest, nekolik yser a podobne, vtipny..
    PLECH
    PLECH --- ---
    Hele už vypli happy new year...

Hail, friend!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NEROY: No dá se to proti rogue s 2X dragonfire potion a snažit se být agresivní. Já kvůli rogue zkusil postavit quest priesta napůl s Velenem a Mind blastama, ale moc to nefunguje, to kombo je moc drahý a aby člověk v jednom kole vpálil 2x mindblast musí mít toho zlevnovače kouzel, kterej ne vždycky přežije
    NEROY
    NEROY --- ---
    WOTAR: omg rogue jasne sem se prespsal, sem zravna premyslel o nejakem hraelenm priest balicku :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam