• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    MATHES
    MATHES --- ---
    lorewalker cho je v tomhle brawlu fakt vtipnej :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: naopak me tyhle brawly bavi,nemusim nic,cisty rng a goldy zdarma.stejne to mam na zabiti prace,jinak muze clovek hrat v klidu ranked
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    + windfury je celkem fajn combo :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BRAWL stoji za pikacu, nejhoris BRAWL ever...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CUZMAN: až na dva taunty a lotus agenta je to ten theorycraft net deck ze začátku. Imho hrozně slabej, výměna 4 karet a discover místo draw ho moc nezachrání :(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Nebo spis je to husty...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tohle je prdel :-D

Hotform's Un'Goro Legend Elemental Jade Shaman (April 2017, Season 37) - Hearthstone Top Decks
    http://www.hearthstonetopdecks.com/...orms-ungoro-legend-elemental-jade-shaman-april-2017-season-37/
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Snad konečně nerfnou Angry Chicken a meta se vrátí do normálu. Útok 10 za jednu manu je hrozně OP :P
    PLECH
    PLECH --- ---
    WOTAR: Jj je to proste nuda, hrat za to i hrat proti tomu, urcuje to celou metu, vsechno se tomu prizpusobuje. Tak by to to byt nemelo. Nejde o to, jestli to ma 100% winrate.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KOZLIKK:
    KOZLIKK:
    WASQ: Imho často to nepřijde, s většinou decků proti tomu mám winrate 50/50, takže to bude jak s midrange shamanem - ten winrate nebude takovej, jak se zdá. Já mám problém spíš s tim, že mě prostě nebaví proti tomu hrát, protože je to jenom o tom, jestli mu to přijde nebo ne. Případně když máš agro, tak ho zabít dřív než to stihne on. Navíc s nějakym pomalym controlem mu to přijde vždycky dřív nebo pozdějc, pak člověk může jenom doufat, že mu to zvládne poclearovat a nepřijde mu žádnej draw. Dost podobnej pocit jako hrát s controlem proti jude druidovi
    WASQ
    WASQ --- ---
    UNCLE_JIMBO: bohužel to dopadlo jinak, než jsem myslel :(
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WASQ:
    WASQ --- --- 8:16:51 7.4.2017 --- 01:00 :: diskuze :: Hearthstone - Heroes of
    Sakra já u toho čekání včera vytuhnul v křesle. Ale podle streamu se hodně těšim na rogue quest. 90 balíků a večer otvírání se ženou. Již klasicky :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    KOZLIKK: Na co shadowstep? Ten deck má s elementálama tolik možností jak to uhrát do pátýho kola, že je to prostě konzistentní. A ne, hrát to nebudu :)

Poslední match: https://hsreplay.net/replay/erMvF2oZdfDDz7UNdMPoUa

Neřikám, že jsem to zahrál jak na mistrovství světa, ale nic by nezměnilo ani kdybych byl Ostkaka.

Fun and interactive? Leda hovno :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Proč ty žaludi s rogunama sakra nedaj pokoj aspoň v casual? Když mám t0 balík, tak snad hraju ladder ne? *rage*
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    pyromancer + adaptation (poisonous) - ted jsem si to vyzkousel, dobrej boardclear za 3
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WOTAR: nevim, ale nakejm urcite :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    J4C0B1M: S jakejma ? Proti controlu je lepší prakticky vždycky ten klasickej a jinak teda proti pirate warrovi nebo jinýmu agru ?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WOTAR: lepší matchupy s určitejma deckama/classama?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    J4C0B1M: Já viděl Nzoth Sherazim deck, ale jinak nechápu moc proč hrát s questem takhle pomalejší balík, když s tim questem člověk může vyhrát mnohem rychlejc. To je tak spíš jako záloha pro případ ? Nebo kamufláž?:D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Já teď zkoušim ten Rogue Nzoth Q deck a je z toho o dost lepší pocit než z obyč sračky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam