• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    WASQ: Ja nerikam ze to je lehky, ja jen na prikladu exaktnich mnou sesbiranejch dat ukazal, ze se mi jeste nestalo aby oponentovi s timhle deckem prisla prvni "vracecka" v 7. kole.
    WASQ
    WASQ --- ---
    FEKASON: Zkus si s tím zahrát 20 her a uvidíš, že to tak lehký není!
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    AZIM: Ja ho hraju tejden a neodlepil jsem se od 10ky. Je to zábavný, ale proti čemukoliv aggro hrozně pomalý.
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    tez by me zajimalo...8´)
    AZIM
    AZIM --- ---
    panove stoji za to craftit mage quest ?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    FEKASON: Ja to skladam ve chvili, kdy si zduplikuje Shadowstep. A nebo v 5. kole, kdyz ma dost charge. Proste nudnej deck na hrani i protihrani :-/

Ted aspon hraju Miracle s nesmrtelnou kytkou :-D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FEKASON: Ve většině případů to tak bohužel je. V taunt warrovi hraju kvůli tomuhle 2X krysu, což někdy dokáže spomalit. A je to skvělý třeba proti quest mágovi, včera jsem mu vytáh antonidase kolo před kombem, executnul---> autoconcede:-D
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    KOZLIKK: Tak jsem asi ultra smolar, protoze jsem si zacal vest statistiku, a ve 100% her co jsem proti tomu hral byl Crystal core v 5./6./7. kole. A navic, kdyz to hraje treba v 7. kole, je casto schopnej nasypat 30 dmg rovnou face.
    MATHES
    MATHES --- ---
    lorewalker cho je v tomhle brawlu fakt vtipnej :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: naopak me tyhle brawly bavi,nemusim nic,cisty rng a goldy zdarma.stejne to mam na zabiti prace,jinak muze clovek hrat v klidu ranked
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    + windfury je celkem fajn combo :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BRAWL stoji za pikacu, nejhoris BRAWL ever...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CUZMAN: až na dva taunty a lotus agenta je to ten theorycraft net deck ze začátku. Imho hrozně slabej, výměna 4 karet a discover místo draw ho moc nezachrání :(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Nebo spis je to husty...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tohle je prdel :-D

Hotform's Un'Goro Legend Elemental Jade Shaman (April 2017, Season 37) - Hearthstone Top Decks
    http://www.hearthstonetopdecks.com/...orms-ungoro-legend-elemental-jade-shaman-april-2017-season-37/
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Snad konečně nerfnou Angry Chicken a meta se vrátí do normálu. Útok 10 za jednu manu je hrozně OP :P
    PLECH
    PLECH --- ---
    WOTAR: Jj je to proste nuda, hrat za to i hrat proti tomu, urcuje to celou metu, vsechno se tomu prizpusobuje. Tak by to to byt nemelo. Nejde o to, jestli to ma 100% winrate.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KOZLIKK:
    KOZLIKK:
    WASQ: Imho často to nepřijde, s většinou decků proti tomu mám winrate 50/50, takže to bude jak s midrange shamanem - ten winrate nebude takovej, jak se zdá. Já mám problém spíš s tim, že mě prostě nebaví proti tomu hrát, protože je to jenom o tom, jestli mu to přijde nebo ne. Případně když máš agro, tak ho zabít dřív než to stihne on. Navíc s nějakym pomalym controlem mu to přijde vždycky dřív nebo pozdějc, pak člověk může jenom doufat, že mu to zvládne poclearovat a nepřijde mu žádnej draw. Dost podobnej pocit jako hrát s controlem proti jude druidovi
    WASQ
    WASQ --- ---
    UNCLE_JIMBO: bohužel to dopadlo jinak, než jsem myslel :(
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WASQ:
    WASQ --- --- 8:16:51 7.4.2017 --- 01:00 :: diskuze :: Hearthstone - Heroes of
    Sakra já u toho čekání včera vytuhnul v křesle. Ale podle streamu se hodně těšim na rogue quest. 90 balíků a večer otvírání se ženou. Již klasicky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam