KOZLIKK: Vracet se Novice ingeneera ti přijde jako špatnej draw? Nebo Swashburglara? Nemá nijak horší draw než některý jiný decky.
ULRIK: Win to neznamená a neni to tak easy, resp. no brain jako pirate war, nicméně je to stále broken.
Myslim, že ty co tady ten deck obhajujou jak to neni tak easy a OP jsou ty co ho hrajou a potřebujou si nějak obhájit, že nehrajou takovej cancer:-D Pro mně neni zábava hrát proti tomu určitě, někdy mě baví hrát s tim, ale v podstatě to nehraju, když si vzpomenu jak mě sere, když se objeví proti mně. Jako asi je to ideální deck na pushnutí na nižší ranky
WASQ: je to jak píšeš no, když proti quest rogue vyhraješ, neni to proto, že bys to dobře zahrál, ale jenom proto, že si měl štěstí a nebo hraješ ještě nějaký větší agro (v zásadě jedině pirate warra) a stihneš ho zabít dřív. Ono stejný je to, když hraješ s tim, když to nějak extra neposereš nějakym velkym misplayem (třeba že zahraješ toho vracejícího miniona bez comba), je to zase jenom o štěstí, jestli ti to přijde. Žádný extra velký rozhodnutí tam dělat nemusíš, možná tak co za miniona budeš vracet