• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    DOCKINEZ:
    UNLEASHEDD:
    DOCKINEZ: Dockinez chtěl nejspíš říct, že ne vždycky to prostě máš čim sundat žejo. Proto je v těhlech balících většinou víc způsobů, jak ten board zaswarmovat, pak záleží, na jak moc velkej control narazíš
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    UNLEASHEDD: ty pises o chytrem protihraci, ale uprimne - tak chytrej je kazdej, aby mu pet 2/2 smrdelo pruserem. Zvlast kdyz ma 8-12 zivotu a hromadny zabijeni pouzil minuly kolo.

Proste nekdy muzes sebelip vedet, co delat a nedelat, a stejne chcipnes :)
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    DOCKINEZ: vubec nechapu souvislost
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    UNLEASHEDD: kdyby to bylo takhle jednoduchy, tak nikdy nikdo neumrel na to, ze nechal na stole flametongua apod. :)
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    DOCKINEZ: jj, chytrej protihrac urcite druidovi necha 7 1/1 na stole ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jo, do token druida zaplneni boardu o manu levnejsi? Jasne, dalsi kolo roura a cau :)
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    sice to nemam rad, ale dostal jsem napad jak zpomalit metu:

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ja zkusil midrange paldu, anzto jsem na nej mel karty. Bez vetsi namahy za jeden vecer 16>8.

Machamp's Un'Goro Midrange Murloc Paladin - #1 Legend (April 2017, Season 37) - Hearthstone Top Decks
    http://www.hearthstonetopdecks.com/...-ungoro-midrange-murloc-paladin-1-legend-april-2017-season-37/
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    COOLER: Já v návaznosti na tvůj post postavil tu blademaster verzi a je to megaprdel! Někdy leathl v šestém kole a jindy 33/33 lyra OTK. Teď jsem potkal quest Nzoth priesta a neměl šanci, ale je pravda, že zatím mám megaluck na ty generovaný kouzla.
    COOLER
    COOLER --- ---
    TRAFO: s elementálama
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    COOLER: Toho s elementálama nebo injured blademasterama?
    TIN
    TIN --- ---
    COOLER: dal jsem ty Kanaďany, ono je to asi celkem jedno jestli dostaneš 1 nebo 3 MSG packy:)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jsem si vybral Colorado State protoze "Cock Magic" s18e08 :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    COOLER: tu jedinou z Kanady:))
    COOLER
    COOLER --- ---
    začal jsem hrát Lyra priest s inner fire a je to mega hukot :D docela sranda a i na ranku 5 jedu nahoru :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    TIN: koho dáváte?
    TIN
    TIN --- ---
    Choose Your Champion for the Collegiate National Finals! You can earn up to three (3) Mean Streets of Gadgetzan packs
    Choose Your Champion - Collegiate National Finals - News - Hearthstone
    http://eu.battle.net/.../en/blog/20695547/choose-your-champion-collegiate-national-finals-13-04-2017
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    tortilla forager odvedl takove prace; nevim co proti tem mexicanum Trump ma

WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak zrovna koukám, že SuperJJ streamuje HS, takže mu ten Gwent zrovna moc dlouho nevydržel:-D
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    nevim kdo a jak moc frci od expanze arenu, ale za me SUPER. da se hrat skoro vsechno, od agro priesta po control huntera, a prumer mam nad 6 (asi 15 aren) takze bych rekl ze sila jednotlivejch karet, synergy potencial, a "skill requirement" jsou nekde jinde... arena me celkove prijde hratelnejsi. trochu mi furt chybi wild karty :(
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak konečně lvl 5...ale 3 dny vždycky hvězdu před pětkou tak 3-4 prohry :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam