• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PHOBOS99: Guesswhich one started in your opponent's deck to get a copy of it.

PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    J4C0B1M: ale vždyť glimmerroot není o náhodě...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    do píči co je to za vyjebanou náhodu, pokaždý když potkám priesta a má Curious Glimmerroot, tak si to lízne? wtf a nejedná se o pár situací, z hlavy si mylim že se jedná o cca 6-7 streak? To už je jak s Drakonid Operativem, kterej je snad taky buglej a člověk ho vytáhne z discoveru v 80% případů
    COOLER
    COOLER --- ---
    KVIIIK: při ideální konstelaci mohlo být i 28. 1 manu jsem prošustroval hledáním vhodné karty. ale zase si nemysli. je to hodně velká náhoda :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    COOLER: tohle mě zaujalo, pošli prosím decklist :D
    COOLER
    COOLER --- ---
    dostal ve 2. kole za 14 a už to vzdává, srab jeden :)

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Tohle mě baví

http://www.hearthpwn.com/decks/801915-easy-rank-5-kolentos-secret-tempo-mage

jen jsem dal pryč Fire Fly a přidal Water Ele, proti Pirate warrovi je to na škodu, ale jinak ne
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES: a shaman teda taky neni vubec dobrej matchup (prestoze to tak nemusi podle vysledku dole vypadat)
    MATHES
    MATHES --- ---
    AZIM: v tuhle chvili to mam 4:2 pro me, ale pokud lize jen taunty, tak to fakt neni dobry, nutne potrebuju mec a hydrologistou trefovat repentance a hodne hodne tlacit... nebo bejt stastnej jako ja a v lategame z top deck hydrologisty zahrat eye for eye do kteryho si souper na 8mi zivotech naprosto bezostysne nabehne :D

DOCKINEZ: ja mam za to, ze proti obema warrum mulliganujes stejne - chces mit rychlou agresivni handu, abys mohl bud drzet tempo s piratem, nebo tlacit taunt warra :))

kazdopadne s tim deckem to mam takhle zatim

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    AZIM: pokud te souper spatne odhadne a mulligenuje jako proti pirate warrovi, nedopada to dobre.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    PHOBOS99,KVIIIK: asi teda "never lucky"
    mě pokaždý chodí všechny decky prdelí napřed :o)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    SUNBEAM: když přijde do první ruky Clutchnother, tak spíš naopak... hrál jsem ten brawl 5x, z toho 2x mě Warlock naprosto rozšvihal přes nafouknutý miniony, který nebylo jak odstranit.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    SUNBEAM: teď jsem si s ním udělal quest na 3 vítězství. je to čistě o tom, jestli se ti discardnou správné karty.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ten lock v tom brawlu mi přijde hodně slabej, skoro nemožnej oproti ostatním
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FEKASON: mě ten můj taky .)

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Paladin je v Brawlu OP!!!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Můj priest brawl. So many choices...! :)

AZIM
    AZIM --- ---
    MATHES: ja nevim kde beru to stesti ale ja mam 3:0 vs ten deck ... taunt warrior
    MATHES
    MATHES --- ---
    DOCKINEZ: mno... diky za tip :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam