• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    AZIM: v tuhle chvili to mam 4:2 pro me, ale pokud lize jen taunty, tak to fakt neni dobry, nutne potrebuju mec a hydrologistou trefovat repentance a hodne hodne tlacit... nebo bejt stastnej jako ja a v lategame z top deck hydrologisty zahrat eye for eye do kteryho si souper na 8mi zivotech naprosto bezostysne nabehne :D

DOCKINEZ: ja mam za to, ze proti obema warrum mulliganujes stejne - chces mit rychlou agresivni handu, abys mohl bud drzet tempo s piratem, nebo tlacit taunt warra :))

kazdopadne s tim deckem to mam takhle zatim

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    AZIM: pokud te souper spatne odhadne a mulligenuje jako proti pirate warrovi, nedopada to dobre.
    AZIM
    AZIM --- ---
    MATHES: ja nevim kde beru to stesti ale ja mam 3:0 vs ten deck ... taunt warrior
    MATHES
    MATHES --- ---
    DOCKINEZ: mno... diky za tip :D

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Fajne brawl a 600 dustu se hodi.

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Vyměňte už to záhlaví prosím vás :)

Po asi dvaceti balících kde jsem měl vždy jen 4c+1r přišel balík s epicou... Konečně! Nechám vás chvíli... No... Co by to jako mohlo být, že... Primordial Drejka bych ocenil do quest priesta... Nebo Living manu... Ještě vás chvilku nechám... Druhej Shadow Visions, Stone Sentinel... Tak už, jo? Čtvrtej Dinosize! Opakuji Dinosize počtvrté... Děkuji, tvá Máňa! .) Dnes to večer asi rozjedu s pirate warrem, za trest.)
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Tak uz se mi konecne povedl The dream :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Uběhlo pár dní, meta se změnila a upřímně doufám, že se first day OP OP OP! uplakánci fackujou hanbou ;)
    Osobně jsem přešel na wild a ten mě s novejma kartama baví fakt extrémně!
    P.S. Kajjak by mohl místo Hearthstone začít hrát Modrou velrybu, byl by konečně klid.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jo, hezky se mi na to koukalo. Jen mne nedokazal zabit, ani kdyz mi to neprislo.
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    C4RC455: Potvrzuju, ze Lyra je zatim moje nejoblibenejsi karta z novy expanze, vsichni co hazeli ty hodnoceni jak je to spatny, si muzou.... vsak vsichni vi co :) Miracle priest is real :))
    MATHES
    MATHES --- ---
    C4RC455: nejakej konkretni list? :))
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    Lyra priest je prostě boží!!! Díky Blizz.
    Konec hlášení
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CUZMAN: jo, to je neprijemny.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

no zrovna ta nova legenda zas nebude o tolik lepsi nez king crush, nemusi udelat vubec nic kdyz ji souper removne, krush aspon ublizi hned i kdyz je o 2 mana drazsi
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LORD_SHAPER: aby si ho vrátil znamená rogue quest!! tak to jo, to je něco jinýho... jsem myslel, že mu to vrátíš ty přes freezing trap... jo u rogue quest může ten snipe fungovat docela dobře to je fakt :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    LORD_SHAPER: někdo otočil dvě stránky najednou?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    MATHES: tak jistě by to šlo hrát taky tak, ale osobně se snažím nlíčit snipe tak aby to zabilo tu třetí kartu v řadě co potřebuje zahrát na quest. U patchese je jen radost navíc, že je v balíku jen jeden.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LORD_SHAPER: ještě to vrácení do ruky, to je asi freezing trap tipuju, tzn. soupeř spálil 3 many a kartu a ty jsi spálil 4 many a 2 karty
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: jo jasne, protoze ty mechaniky na tech kartach o kterejch mluvis jsou snadno zastupitelny, vid? jednomanovy draw s beastem navrch a nova legendarka - proste totalne zastupitelny veci...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LORD_SHAPER: že snipe zabije pačese znamená to, že zahrál okolo snipu, tzn. jsi snipe zahrál ve špatný čas. každopádně bys z toho neměl mít radost, že dáš za 2 many a kartu 1 damage
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    WASQ: jsem si takhle udělal Crystal Huntera - vlastně beast agro hunter s secrety snipe a cat trick + mana spirit. I se s tím dá proti ledasčemu hrát a ta radost když si vyloží patchese aby si ho vrátil a snipe mu ho sejme :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam