• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    COOLER
    COOLER --- ---
    KVIIIK: při ideální konstelaci mohlo být i 28. 1 manu jsem prošustroval hledáním vhodné karty. ale zase si nemysli. je to hodně velká náhoda :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    COOLER: tohle mě zaujalo, pošli prosím decklist :D
    COOLER
    COOLER --- ---
    dostal ve 2. kole za 14 a už to vzdává, srab jeden :)

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Tohle mě baví

http://www.hearthpwn.com/decks/801915-easy-rank-5-kolentos-secret-tempo-mage

jen jsem dal pryč Fire Fly a přidal Water Ele, proti Pirate warrovi je to na škodu, ale jinak ne
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES: a shaman teda taky neni vubec dobrej matchup (prestoze to tak nemusi podle vysledku dole vypadat)
    MATHES
    MATHES --- ---
    AZIM: v tuhle chvili to mam 4:2 pro me, ale pokud lize jen taunty, tak to fakt neni dobry, nutne potrebuju mec a hydrologistou trefovat repentance a hodne hodne tlacit... nebo bejt stastnej jako ja a v lategame z top deck hydrologisty zahrat eye for eye do kteryho si souper na 8mi zivotech naprosto bezostysne nabehne :D

DOCKINEZ: ja mam za to, ze proti obema warrum mulliganujes stejne - chces mit rychlou agresivni handu, abys mohl bud drzet tempo s piratem, nebo tlacit taunt warra :))

kazdopadne s tim deckem to mam takhle zatim

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    AZIM: pokud te souper spatne odhadne a mulligenuje jako proti pirate warrovi, nedopada to dobre.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    PHOBOS99,KVIIIK: asi teda "never lucky"
    mě pokaždý chodí všechny decky prdelí napřed :o)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    SUNBEAM: když přijde do první ruky Clutchnother, tak spíš naopak... hrál jsem ten brawl 5x, z toho 2x mě Warlock naprosto rozšvihal přes nafouknutý miniony, který nebylo jak odstranit.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    SUNBEAM: teď jsem si s ním udělal quest na 3 vítězství. je to čistě o tom, jestli se ti discardnou správné karty.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ten lock v tom brawlu mi přijde hodně slabej, skoro nemožnej oproti ostatním
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FEKASON: mě ten můj taky .)

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Paladin je v Brawlu OP!!!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Můj priest brawl. So many choices...! :)

AZIM
    AZIM --- ---
    MATHES: ja nevim kde beru to stesti ale ja mam 3:0 vs ten deck ... taunt warrior
    MATHES
    MATHES --- ---
    DOCKINEZ: mno... diky za tip :D

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Fajne brawl a 600 dustu se hodi.

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Vyměňte už to záhlaví prosím vás :)

Po asi dvaceti balících kde jsem měl vždy jen 4c+1r přišel balík s epicou... Konečně! Nechám vás chvíli... No... Co by to jako mohlo být, že... Primordial Drejka bych ocenil do quest priesta... Nebo Living manu... Ještě vás chvilku nechám... Druhej Shadow Visions, Stone Sentinel... Tak už, jo? Čtvrtej Dinosize! Opakuji Dinosize počtvrté... Děkuji, tvá Máňa! .) Dnes to večer asi rozjedu s pirate warrem, za trest.)
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Tak uz se mi konecne povedl The dream :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Uběhlo pár dní, meta se změnila a upřímně doufám, že se first day OP OP OP! uplakánci fackujou hanbou ;)
    Osobně jsem přešel na wild a ten mě s novejma kartama baví fakt extrémně!
    P.S. Kajjak by mohl místo Hearthstone začít hrát Modrou velrybu, byl by konečně klid.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jo, hezky se mi na to koukalo. Jen mne nedokazal zabit, ani kdyz mi to neprislo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam