• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    myslim ze counterspell, a ten novej spell-kopirovaci secret, fungujou proti vetsine questu dobre
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LUCKY_BASTARD: nejhorsi je situace v nedeli odpoledne, vsedni dny kolem 5 - 7my je to lepsi :) Co se tyce kinderu :) Aspon dle me subjektivni analyzy.
    LUCKY_BASTARD
    LUCKY_BASTARD --- ---
    KOZLIKK: Kidi musí taky něco hrát, jinak by blizzu nesypali.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOZLIKK: until end of the game your mobs are 5/5 => at delas co delas, tak budou proste 5/5.
    Stejny je to jako za locka -> Permanent portal -> taky ho muzes zkouset silence (ani nezameris) nebo to zkusit necom nuknout a stejne ti tam zustane.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: jeste mam tempo maga a jade shamana,quest roguna me desne nebavi
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: No si zkoušel samý kontroly, zvlášť na těch vyšších rancích je lepší něco agresivnějšího, je to dobrý třeba na ty roguny
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja uz jsem pro dnesek nasranej dost.
    kiblerova lyra,taunt warr,reno mage,dragon priest...uplne jedno,spadnul jsem z 16 na 19 a na 18 iz to neslo.zas tolik nesukam,abych mel takovy "stesti" na draw,ale rozlomil jsem klavesnici.
    pak si vezmu na quest zprdele muj starej dobrej secret hunter a prast v klidku na 14?
    jesteze ty odmeny za season stoji za hovno do ranku 5
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KVIIIK:

co sem zacal hrat modrou velrybu tak uz neplacu a padam na rank 25 :D
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    UNSEEN: hele když KVIIIK může z 14 spadnout na 19, psát to jako 19->15 a přitom je nemožné se dostat pod 15, když už jednou na něm jsi, tak v pohodě věřím, že ty jsi na ranku 6A nebo 4B
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    COOLER: tak to mám asi rank 6A, nebo 4B, ale rozhodně ne 5 :o)
    COOLER
    COOLER --- ---
    KOZLIKK: od ranku 5 jsem nepotkal jedinýho quest rogua. jestli tě to uklidní :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KVIIIK: Jak muzes spadnout ze 14 na 19? Kdyz 15 je zachytnej? Nebo to zmenili zase?
    COOLER
    COOLER --- ---
    KAJJAK: jak vidíš, kviiiik to dokáže :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: ja jsem rad, ze souper concedne ze jsem zlatej nebo ze se mnou uz mozna hral.
    Jinak je to porod, souhlas.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KVIIIK:

ono jse spadnout ze 14 nize nez na 15? :-)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    J4C0B1M: vím jak se cítíš :D Přes víkend jsem spadnul ze 14 na 19 převážně kvůli matchupům - bylo fakt neuvěřitelný sledovat, jak mě po třetí po sobě drtí pirate war, v následku toho si vzít taky pirate wara a pak hned další hru potkat wall of taunt. To samý s hunterem, s priestem to bylo o něco lepší - tam to házelo jen mirrory, jen s tím rozdílem, že oponentovi vždy přišla ideální ruka a pak dva topdecky. Beze srandy mi splnění questu "win 3 games with any class" zabralo asi 20 her :(
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HS mi zas dneska připomíná proč jsem před 10 měsíci přestal na 6 měsíců hrát :D zkurvená zasranost a buzeranti jeden vedle druhýho, vezmu Q warr - 3 Q warrioři za sebou - bez prdele, když hrajete něco pomalejšího, tak je každej 2. kokot pirate warr s handou o který si můžete nechat zdát. A když už vyhrávate, tak soupeř protože je skiller, si dvě kola po sobě topdeckne něco co otáčí hru. A nejhorší pak na tom je, že pak člověk leze nahoru za winy z control-control dlouhjech her místo toho aby ponižoval ty mentály. MM is rigged af
    MATHES
    MATHES --- ---
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Počítám asi 3. Jeden za účast a pak jeden za každý vítězství.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    PLOMBDENTIST: Dík za info, kolik z toho kápne packů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam