• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    UNSEEN: hele když KVIIIK může z 14 spadnout na 19, psát to jako 19->15 a přitom je nemožné se dostat pod 15, když už jednou na něm jsi, tak v pohodě věřím, že ty jsi na ranku 6A nebo 4B
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    COOLER: tak to mám asi rank 6A, nebo 4B, ale rozhodně ne 5 :o)
    COOLER
    COOLER --- ---
    KOZLIKK: od ranku 5 jsem nepotkal jedinýho quest rogua. jestli tě to uklidní :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KVIIIK: Jak muzes spadnout ze 14 na 19? Kdyz 15 je zachytnej? Nebo to zmenili zase?
    COOLER
    COOLER --- ---
    KAJJAK: jak vidíš, kviiiik to dokáže :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: ja jsem rad, ze souper concedne ze jsem zlatej nebo ze se mnou uz mozna hral.
    Jinak je to porod, souhlas.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KVIIIK:

ono jse spadnout ze 14 nize nez na 15? :-)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    J4C0B1M: vím jak se cítíš :D Přes víkend jsem spadnul ze 14 na 19 převážně kvůli matchupům - bylo fakt neuvěřitelný sledovat, jak mě po třetí po sobě drtí pirate war, v následku toho si vzít taky pirate wara a pak hned další hru potkat wall of taunt. To samý s hunterem, s priestem to bylo o něco lepší - tam to házelo jen mirrory, jen s tím rozdílem, že oponentovi vždy přišla ideální ruka a pak dva topdecky. Beze srandy mi splnění questu "win 3 games with any class" zabralo asi 20 her :(
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HS mi zas dneska připomíná proč jsem před 10 měsíci přestal na 6 měsíců hrát :D zkurvená zasranost a buzeranti jeden vedle druhýho, vezmu Q warr - 3 Q warrioři za sebou - bez prdele, když hrajete něco pomalejšího, tak je každej 2. kokot pirate warr s handou o který si můžete nechat zdát. A když už vyhrávate, tak soupeř protože je skiller, si dvě kola po sobě topdeckne něco co otáčí hru. A nejhorší pak na tom je, že pak člověk leze nahoru za winy z control-control dlouhjech her místo toho aby ponižoval ty mentály. MM is rigged af
    MATHES
    MATHES --- ---
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Počítám asi 3. Jeden za účast a pak jeden za každý vítězství.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    PLOMBDENTIST: Dík za info, kolik z toho kápne packů?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Sem si rikal to sou naky Americky fotbalisti podle jmena, jako americkej fotbal... Ty budou kruty :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    PLOMBDENTIST: Je muj team vyhral :-D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Kanaďani včera prohráli až ve finále.
    JEENA
    JEENA --- ---
    JEENA: tavern* :-(
    JEENA
    JEENA --- ---
    Btw. čím víc hraju v tawern brawlu rogue, tím víc mě to baví, přemýšlím, že to snad i craftnu. Kdo nezkusil, doporučuju.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ZAPPO:

deathhunter vubec neni spatnej, dolezl sem s nim jednou snad na rank 8, skoda ze nedostal ten quest co ma ted priest, puvodne ho tusim mel mit on, ale asi byl moc silnej u nej...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    pro predstavu takhle si vedla antiagro verze decku proti nejelpsimu controlovi co se ted hraje https://hsreplay.net/replay/ZaZs6A2P7mZ8vkQdUPidra Ta predchozi verze by ho smetla uplne...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

ten puvodni deck vyhral kazdou hru proti kontrolu, kterou jsem hral, prohraval s hyper agrem... Tak jsem predpokladal ze jacobim jen spletl a chtel napsat agresivnim deckum :-) Proto jsem to predelaval :-)

ten samotny replay je proti jednomu z nejlepsich control net decku
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK:

1) be Jacob1m
    2) point out bad control matchup
    3) Kajjak adds more anti-aggro cards
    4) ???
    5) Profit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam