Prosím vás? Osmělím se a zeptám se na plnou hubu i když tu budu nejspíš za druhého Kajjaka:
Když jsem si dal metu dojít na R15 nevěděl jsem, že se to stane každou sezonu pravidelností. Ale, dál se nepohnu. Kolem R13 ztratím nervy a vykašlu se na to. S PW to jde, ale to mě nebaví navíc mám pocit že je to víc loterie než hra a spousta zápasů je rozhodnuto už po muligenu. Hodně mě baví nový priest. Ten Awakening preconstructed deck je parádní a když mám proti sobě rogunu (ne questovou) zahraju nzothna i 4x za hru. Pak mě strašně baví ten Krippův dragon priest, to je fakt legrace. Lyru nemám, tak hit této sezony nedocením, ale věřím, že to je neskutečná legrace. Pak mám ještě hrozně rád deck co jsem si sám postavil a to Majordomoss Renoss Jr. Je to těžký uhrát, ale většinou to jde. Hry jsou ale příšerně dlouhé. A tak se chci se zeptat. Když jsem se plácal (tak rok zpět) kolem R20 postavil jsem cthun maga a šup, každý měsíc mě ta 15 fakt bavila, tam se došlo dobře. Teď se ale na tu R10 moc dobře nedostanu, kolem té patnácky je to fakt hodně pestré a objevují se hráči co jsou hodně skilled ale taky hodně noob. Poradíte mi co zkusit, relativně rychle se naučit a s čím tuto sezónu pokořit R10? Nehledám jedno spásné řešení, spíš pestrost co vás napadne za balík... V poslední době, než přišel brontík jsem hrál hodně kuhn avianu cthun kombo deck ale i s ním jsem došel max na R11... Díky!
tldr; ––> noob se ptá co zkusit poslední dny před koncem sezony aby poprvé urval R10