• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja si zkusil vsechny 5x a nejlip mi vysel hunter 5-0 a shaman 5-1.
    takze jsem si vyjel rychle 100g behem vcerejska a utratil je za arenu s vysledkem 0-3 :)
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    KAJJAK: shaman>war
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    na brawl muzu doporucit warriora, ze 4 her 3 vyhry... Jen to je nejake porouchane, za umrti dostanu vetsinou vic nez jeden banan...
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    ZAPPO: Já to hraju bez bloodlust a taky vpohodě. Snažím se držet zbran, flame totem atd. Hlavně to ale hrát hodně útočně, nečistit nic co nedává úplně smysl a jít face. Většinou jsem o kolo rychlejší
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: tam je to rng, dost mu muzou prijit shitovy murloci, ale taky ne :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ZAPPO: nahazes tam to smeti, flametongue totemy kterejch se musi zbavovat a tim ji zdrzujes, ligthning storm je supr kdyz sou zraneny a uz ma quest, volcano pomuze, maelstorm je super na jeji smeti, a pak uz jen sazis miniony a cekas treba na bloodlust nebo velky mentaly... :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: potkavam jen quest murloc shamana a to je taky pekny zlo. kdyz to clovek stiha cistit pred murloc warleaderem,tak si stejne vyhaze 10 murlocu do patyho kola a je po prdeli.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Quest rogue je proti elemental shamanovi nulova...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Me mrdaj ty murloc paladini...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to je ale sracka.vzdycky dostanu na posledni kus winstreaku quest rogue,takze samozrejme posledni potrebna hvezda pred zachytnym bodem v prdeli
    AZIM
    AZIM --- ---
    J4C0B1M: mě chybej 2 lvl se shamanem a dr.Údem, jinak to mám stejný, a ladder/arena mam cca 5000/1700
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Konečně...ale mohlo by za to bejt aspon 1000g :D

WOTAR
    WOTAR --- ---
    Přidal jsem si do taunt warra Lorewalker Cho, je to sranda, když se schová za taunt a člověk stojí třeba proti roguně nebo mageovi (na toho mám ještě hlavně dvě krysy):-D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    poslusne hlasim ze prvni milnik mam za sebou, rank 15 pokoren :-)

nejdriv jsem hral tenhle svuj deck http://image.prntscr.com/image/cbc3400b2b22407bab021b492bd8ddab.png
    byl tam ale slabsi winrate, tak jsem deck trochu pomenil a dojel to winstreakem timhle http://image.prntscr.com/image/5ce09acfa1764fdca793796632595d9c.png
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak už někdo prubnul brawl ?
    MATHES
    MATHES --- ---
    kdyby se nekdo nudil v praci :))
    Twitch
    https://www.twitch.tv/amigos_gaming
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jich potkal dost pred koncem sezony (mage), na konci sezony (hunter) a ted na zacatku vcera 3x paladina
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: ja moc secretu teda nepotkavam. Magu jo, ale ne secret typu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam