• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: potkavam jen quest murloc shamana a to je taky pekny zlo. kdyz to clovek stiha cistit pred murloc warleaderem,tak si stejne vyhaze 10 murlocu do patyho kola a je po prdeli.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Me mrdaj ty murloc paladini...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to je ale sracka.vzdycky dostanu na posledni kus winstreaku quest rogue,takze samozrejme posledni potrebna hvezda pred zachytnym bodem v prdeli
    AZIM
    AZIM --- ---
    J4C0B1M: mě chybej 2 lvl se shamanem a dr.Údem, jinak to mám stejný, a ladder/arena mam cca 5000/1700
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Konečně...ale mohlo by za to bejt aspon 1000g :D

WOTAR
    WOTAR --- ---
    Přidal jsem si do taunt warra Lorewalker Cho, je to sranda, když se schová za taunt a člověk stojí třeba proti roguně nebo mageovi (na toho mám ještě hlavně dvě krysy):-D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    poslusne hlasim ze prvni milnik mam za sebou, rank 15 pokoren :-)

nejdriv jsem hral tenhle svuj deck http://image.prntscr.com/image/cbc3400b2b22407bab021b492bd8ddab.png
    byl tam ale slabsi winrate, tak jsem deck trochu pomenil a dojel to winstreakem timhle http://image.prntscr.com/image/5ce09acfa1764fdca793796632595d9c.png
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak už někdo prubnul brawl ?
    MATHES
    MATHES --- ---
    kdyby se nekdo nudil v praci :))
    Twitch
    https://www.twitch.tv/amigos_gaming
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jich potkal dost pred koncem sezony (mage), na konci sezony (hunter) a ted na zacatku vcera 3x paladina
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: ja moc secretu teda nepotkavam. Magu jo, ale ne secret typu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOZLIKK: ja teda hraju wild zase po vydani ungora a jelikoz je secretu dost,tak mam na eater of secrets.
    ale ve standardu z hlavy nevim,jestli je ta holka holka na kradez secretu odrotovana...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ty zacatky sezony jsou proste paradni.prave jsem potkal 6 shamanu za sebou s doomhammerem (r16) a hned na to 4 pirate warry
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    WASQ: Já si myslím, že ten shaman je zrovna z těch balíků co "umím" hrát, takže mě dost taky pobavil :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    C4RC455: mě teda ele shaman zrovna přijde jako slabota :) Jsem si teď oblíbil midrange huntera. HS mě zas konečně baví, když to není každá druhá hra vs solo roguna
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    Pšt - Elemental Shaman je dost přísný. Dal jsem s tím za dva dny z 17 rank -> 10 rank. Teda bylo to na konci sezony...
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Tak při večerním loginu packy dorazily.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak jsem včera koukal na nějaky videa od wowHobse a jeho typickej styl s Lorewalker Cho (ideálně nabuffovanym a schovanym za tauntem) docela funguje proti quest roguně. Taky se teď dostal až na rank 1, pač nový karty tomu jeho troll stylu jdou celkem na ruku. Každopádně jeho videa se dají najít na youtube, streamovat se mi ho zatim chytit nepodařilo, asi streamuje hlavně v americký časy
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

Mas recht, budu ladit a pak ukazu...

KOZLIKK:

ja byl se svym deckem nejlip rank 2 a vic hvezd, rank jedna jsem nedal nikdy
    PLECH
    PLECH --- ---
    CUZMAN: Neni to za hlasování, je to jen za login.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam