• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    win streakem z 15 na 10 rank za Priesta
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    K3BAB: Hele psal si, že si ten svůj deck hrál 2X a nemáš nervy ho hrát dál, taky úplně nerozumim tomu, proč by ho teda někdo měl zkoušet hrát? Ze dvou her fakt poznáš prd a ani se nenapsal, na jakym ranku to bylo.
    Ten deck vypadá zajímavě vhledem k tomu, že je to highlander, ale až na Ice Barrier tam neni žádnej heal a vidim tam jenom jeden taunt, takže bych tipoval, že v téhle agro metě co moc dobře fungovat nebude. Uměl bych si to představit ve wildu s Renem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nejak se mi nahromadily questy za maga, tak jsem se tomu prestal branit a postavil burn. Ty jo, to je pohodicka :) Jak mne sralo proti tomu hrat s paldou, tak to pri pilotazi vyjimecne dela presne to, co od toho cekam, tedy vyhrava (to neni uplne samozrejmost :)

A Elíza jako fun factor se tam fakt neztrati.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    J4C0B1M: co si myslis o tom mojom decku? a kde su tvoje prispevky?

PLOMBDENTIST: presne toto som si hovoril ja, po precitani tvojho predosleho prispevku, sory asi si si poriadne neprecital to co pisem ja a uz hejtujes? Cakam, ze si to niekto zahra len tak for fun, kedze tu je to sama herna elita, tak som predpokladal, ze v pohode. No ocividne nic viac ako hejt ma tu necaka ze :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ty vole, vlčí tlama aka můdré gůvno je i tady jo? a sakra...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    J4C0B1M: Fajn, tak drž hubu. To si ale mohol aj bez náročného počítania mojich postov a ani si mi to nemusel oznamovať.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CLAVEN:
    CLAVEN: no jelikož ty máš v tomhle auditku jen tyhle dva posty, tak bych držel hubu
    PLECH
    PLECH --- ---
    Vůbec nechápu, co řešíte. Taková fíčura tam prostě v základu chyběla a buďme rádi, že ji přidají. Někdo o trackeru neví. Někdo používá jiný, nekompatibilní. Někdo má linux nebo telefon. Možnost kdekoli a kdykoli si vyexportit a naimportit deck jen pomocí plaintextového kódu je super. Poslat to kamarádovi mailem. Co to máš za deck? Ten chci zkusit. Tady ho máš. Díky, otevřu si to cestou v telefonu, čau.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DUHAR: kolečko čoho?
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    CLAVEN: dame si kolecko?:)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PLOMBDENTIST: povedal ti už niekto, že sa nemusíš ku každému príspevku nutne vyjadriť?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    K3BAB: nedavas smysl
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PLOMBDENTIST: wtf?...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KOZLIKK: me addony fungovaly dost prapodivne a znatelne zpomalovaly aplikaci (zkousel jsem jen overwolf a decktracker z hearhpwn), tak uz nic z toho nepouzivam, navic hraju primarne na telefonu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    K3BAB: 2x hral a 3 dny zkousis postnou decklist? wtf? proc by mel nekdo zkouset hrat neco, co sam hrat nechces?
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    K3BAB: Mohol by to niekto, kto ma nervy z ocele odtestovat moj deck a pripadne napisat nejaky feedback? Dikes :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KOZLIKK: Ked sem potom niekto pastne decklist exportovany cez kleinta hry, co spravis? Ci na kompe, alebo telefone mi stale pride najednoduchsie skopirovat kod a nechat si postavit deck :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KOZLIKK: addony do hs su akosi mimo mna, nakoniec pri ziadnom turnaji ti ich aj tak nedovolia, ked teda piseme o nejako aktivnom a pripadnpm competitive hrani. Napad s jednoduchym exportovanim decku mi pride uplne super pretozr namiesto toho, aby som si musel do telefonu stahovat appku na screenshoty, image editor, upravit obrazky aby sa to dalo ako tak pouzit. Tak kliknem, pastnem sem list a kod a hotovo. Super vec.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    uz to mam! sory som na mobile, kde vlastne aj hravam hs najviac

K3BAB
    K3BAB --- ---
    KOZLIKK: uz 3 dni rozmyslam ako sem s najmensou namahou postnut deck, zeby ho niekto, kto ma lepsie nervy ako ja skusil. Hral som za neho len 2 hry a obe vyhral jednu proti taunt warovi druhu proti quest rogune. rozumies ze :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam