• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CLAVEN:
    CLAVEN: no jelikož ty máš v tomhle auditku jen tyhle dva posty, tak bych držel hubu
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    CLAVEN: dame si kolecko?:)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PLOMBDENTIST: povedal ti už niekto, že sa nemusíš ku každému príspevku nutne vyjadriť?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    K3BAB: nedavas smysl
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PLOMBDENTIST: wtf?...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KOZLIKK: me addony fungovaly dost prapodivne a znatelne zpomalovaly aplikaci (zkousel jsem jen overwolf a decktracker z hearhpwn), tak uz nic z toho nepouzivam, navic hraju primarne na telefonu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    K3BAB: 2x hral a 3 dny zkousis postnou decklist? wtf? proc by mel nekdo zkouset hrat neco, co sam hrat nechces?
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    K3BAB: Mohol by to niekto, kto ma nervy z ocele odtestovat moj deck a pripadne napisat nejaky feedback? Dikes :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KOZLIKK: Ked sem potom niekto pastne decklist exportovany cez kleinta hry, co spravis? Ci na kompe, alebo telefone mi stale pride najednoduchsie skopirovat kod a nechat si postavit deck :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KOZLIKK: addony do hs su akosi mimo mna, nakoniec pri ziadnom turnaji ti ich aj tak nedovolia, ked teda piseme o nejako aktivnom a pripadnpm competitive hrani. Napad s jednoduchym exportovanim decku mi pride uplne super pretozr namiesto toho, aby som si musel do telefonu stahovat appku na screenshoty, image editor, upravit obrazky aby sa to dalo ako tak pouzit. Tak kliknem, pastnem sem list a kod a hotovo. Super vec.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    uz to mam! sory som na mobile, kde vlastne aj hravam hs najviac

K3BAB
    K3BAB --- ---
    KOZLIKK: uz 3 dni rozmyslam ako sem s najmensou namahou postnut deck, zeby ho niekto, kto ma lepsie nervy ako ja skusil. Hral som za neho len 2 hry a obe vyhral jednu proti taunt warovi druhu proti quest rogune. rozumies ze :)
    PLECH
    PLECH --- ---
    KOZLIKK: Tak například teď můžeš pastnout kód sem do diskuse.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    Wow, konečně možnost sharovat decky! Quests with friends taky není k zahození http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/20720853
    MATHES
    MATHES --- ---
    NARKOTIX: vis co, Saso?:D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    TRAFO: je to jednoduche pravidlo, pokud je karta zlata a neco vyvolava, tak to vyvolany je vzdycky zlaty. Pokud je vyvolavaci karta nezlata, je tu pouze sance, ze ti tu zlatou taky udela.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    XINDL: Tak tak a když je Elise golden, tak jsou ofc všechny karty z packu golden (stejně jako BC u golden nzotha, GM z golden elise SS atd.)
    To je jeden z důvodů proč pořád suším golden snaketrap :D Snad jednou přijde její čas a board zase zaplní golden snakes.

Mě připadá, že s novou edicí padá víc golden karet, ale míň epiců. A víc "uncomon" karet v jednom packu jsem taky dlouho neměl. A když ano tak maximálně 2x rare.
    XINDL
    XINDL --- ---
    ehm, balik z Elise the trailblazer ma mnohem vetsi pravdepodobnost na drop epicu a legend nez klasicky baliky. Tohle nemuzete srovnavat ;)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    _DOMINIK_:

doufejme ze elise ze hry nenuluje pity timer :D
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    no, ja mam prumer tak 35 packu na legendu. nicmene zminuju to spis proto, ze jsem pred chvilkou poprvy videl booster otevreny z Elise the Trailblazer efektu a souper tam mel pochopitelne golden legendu. jsem netusil, ze ta otviraci smula muze cloveku skodit hned takhle dvakrat :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    NARKOTIX: No jo, někde se ti statistiky narovnat musej .)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja 7 legend z nove edice a to jsem nekoupil jediny balik za realne prachy :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam