• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    HOCH2: Skoda ze konfesorka uz neni ve standardu..jinak vtipneho pana tez pouzivam a kazakuse
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DEINEIGE: No, ja kdysi otevrel zlatou confessorku, takze ji jedu s tim vtipnym panem, co ti prepne leceni ze 2 na 0 jako takovej bonus v tom baliku.
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    HOCH2: jak pridali Lyru, tak to ma uplne jine grady..v kombinaci s Medivhem ..parada
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DEINEIGE: priest se mi zacina libit cim dal tim vic. Hraju quest, reno, 2x return, deathrattle priesta a bavi me to :)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    win streakem z 15 na 10 rank za Priesta
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    K3BAB: Hele psal si, že si ten svůj deck hrál 2X a nemáš nervy ho hrát dál, taky úplně nerozumim tomu, proč by ho teda někdo měl zkoušet hrát? Ze dvou her fakt poznáš prd a ani se nenapsal, na jakym ranku to bylo.
    Ten deck vypadá zajímavě vhledem k tomu, že je to highlander, ale až na Ice Barrier tam neni žádnej heal a vidim tam jenom jeden taunt, takže bych tipoval, že v téhle agro metě co moc dobře fungovat nebude. Uměl bych si to představit ve wildu s Renem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nejak se mi nahromadily questy za maga, tak jsem se tomu prestal branit a postavil burn. Ty jo, to je pohodicka :) Jak mne sralo proti tomu hrat s paldou, tak to pri pilotazi vyjimecne dela presne to, co od toho cekam, tedy vyhrava (to neni uplne samozrejmost :)

A Elíza jako fun factor se tam fakt neztrati.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    J4C0B1M: co si myslis o tom mojom decku? a kde su tvoje prispevky?

PLOMBDENTIST: presne toto som si hovoril ja, po precitani tvojho predosleho prispevku, sory asi si si poriadne neprecital to co pisem ja a uz hejtujes? Cakam, ze si to niekto zahra len tak for fun, kedze tu je to sama herna elita, tak som predpokladal, ze v pohode. No ocividne nic viac ako hejt ma tu necaka ze :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ty vole, vlčí tlama aka můdré gůvno je i tady jo? a sakra...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    J4C0B1M: Fajn, tak drž hubu. To si ale mohol aj bez náročného počítania mojich postov a ani si mi to nemusel oznamovať.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CLAVEN:
    CLAVEN: no jelikož ty máš v tomhle auditku jen tyhle dva posty, tak bych držel hubu
    PLECH
    PLECH --- ---
    Vůbec nechápu, co řešíte. Taková fíčura tam prostě v základu chyběla a buďme rádi, že ji přidají. Někdo o trackeru neví. Někdo používá jiný, nekompatibilní. Někdo má linux nebo telefon. Možnost kdekoli a kdykoli si vyexportit a naimportit deck jen pomocí plaintextového kódu je super. Poslat to kamarádovi mailem. Co to máš za deck? Ten chci zkusit. Tady ho máš. Díky, otevřu si to cestou v telefonu, čau.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DUHAR: kolečko čoho?
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    CLAVEN: dame si kolecko?:)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PLOMBDENTIST: povedal ti už niekto, že sa nemusíš ku každému príspevku nutne vyjadriť?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    K3BAB: nedavas smysl
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PLOMBDENTIST: wtf?...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KOZLIKK: me addony fungovaly dost prapodivne a znatelne zpomalovaly aplikaci (zkousel jsem jen overwolf a decktracker z hearhpwn), tak uz nic z toho nepouzivam, navic hraju primarne na telefonu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    K3BAB: 2x hral a 3 dny zkousis postnou decklist? wtf? proc by mel nekdo zkouset hrat neco, co sam hrat nechces?
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    K3BAB: Mohol by to niekto, kto ma nervy z ocele odtestovat moj deck a pripadne napisat nejaky feedback? Dikes :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam