• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    DEINEIGE: hustý, tak na to nemám :)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    DEINEIGE: a s jakým buildem, nejsem s priestem sto se odlepit od 15
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: Lyra vycraftěna...
    Tak s čím začneme, vidím to na úpravu:

Silence is sexy
    https://www.youtube.com/watch?v=oAS8rv0zh54

Ať soupeři rupne pyj podélně...
    MAASHA_PHIRZT
    MAASHA_PHIRZT --- ---
    Tak jsem si postavil token druida a funguje dost dobře, z ranku 10 na rank 5 se skóre 24:10. Asi jediný auto-lose matchup je quest warrior, jinak se dá všechno, když to nějak rozumně přijde. Vicious Fledgling a Living Mana jsou v některých situacích fakt OP.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    AZIM: hoch2 = vzdycky wild. Ten quest na Maiev je treba pro me strasakem :)

PLOMBDENTIST: presne ty myslim.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Von mysli z naxu 7/4 a 4/7 imho neni duvod je hrat
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOCH2: Myslíš jako Darkbane a Lightbane ? Ty jsem dissnul, nepřijdou mi, že stojej za to dávat je do balíku, darkbane je použitelná víc teda, ikdyž teoreticky se hoděj na ty spare party
    AZIM
    AZIM --- ---
    HOCH2: myslis Razu ? tedy se bavime o wild decku, chapu to dobre ze ??
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: on ti ale vetsinou staci jeden nebo dva levny spelly, kdyz ji hrajes - lyra ti totiz da spell a jakmile ho zahrajes, tak ti da dalsi
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: no jo, ale sp generatory mam dva a nevim, jestli je to az takova bomba, aby se mi vyplatilo ji hrat kvuli par kouzlum. Mam jich tam opravdu malo v porovnani s priserama.

Otazka do davu - hrajete tam dvojcata nebo ne? Zrovna vcera jsem je dal pryc.
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: spare parts fungujou s lyrou az prekvapive dobre ,)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DEINEIGE: kdyz uz tam mam rena a tim padem i 1x kazdou kartu, tak toho kazakuse tam pro srandu mam taky. V tomhle baliku cilim na to, abych si vyvolal nejaky to deathrattle, ze :)

_KOFILA_: ja bych tam tu Lyru mel, ale zase tolik kouzel nejedu. Max copy karty, entomb, lightbomb.

Kazdopadne to tam chce vzdycky neco, co ti vraci kartu zpatky do ruky. Bud reno, nebo ta, co ti da 40 zivotu, popr. nzoth. Kdyz tam mas roboty nebo tosliho na soucastky, tak i ty vraceci hodinky potesi :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    mě chybí ještě 3 kila dustu na Lyru... jinak to mám z vlastní zahrádky postavené, jednokarták s kazakusem, "vtipným pánem co přepne léčení" a deathrattle smetí s hodně kouzlama... nemůžu se dočkat...
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    HOCH2: Skoda ze konfesorka uz neni ve standardu..jinak vtipneho pana tez pouzivam a kazakuse
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DEINEIGE: No, ja kdysi otevrel zlatou confessorku, takze ji jedu s tim vtipnym panem, co ti prepne leceni ze 2 na 0 jako takovej bonus v tom baliku.
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    HOCH2: jak pridali Lyru, tak to ma uplne jine grady..v kombinaci s Medivhem ..parada
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DEINEIGE: priest se mi zacina libit cim dal tim vic. Hraju quest, reno, 2x return, deathrattle priesta a bavi me to :)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    win streakem z 15 na 10 rank za Priesta
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    K3BAB: Hele psal si, že si ten svůj deck hrál 2X a nemáš nervy ho hrát dál, taky úplně nerozumim tomu, proč by ho teda někdo měl zkoušet hrát? Ze dvou her fakt poznáš prd a ani se nenapsal, na jakym ranku to bylo.
    Ten deck vypadá zajímavě vhledem k tomu, že je to highlander, ale až na Ice Barrier tam neni žádnej heal a vidim tam jenom jeden taunt, takže bych tipoval, že v téhle agro metě co moc dobře fungovat nebude. Uměl bych si to představit ve wildu s Renem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam