• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    C4RC455: neni to spatny,za dva dny v praci z r19>r11. ale vcera bohuzel pad na r13,protoze me blizz vytrollil a nedustal jsem jedinej dobrej start
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    WASQ: První elemental shaman co ti vyblije Hearthpwn - teda záleží co cheš za rank. Já myslím že 10 za dva dny není problém
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nemáte někdo funkční verzi nějakýho shamana. Zkoušel jsem ele a ten deck je totálně bezzubej oproti všemu možnýmu, co jsem v týhle expanzi hrál. Vyhrát 5 zápasů fakt utrpení
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jinak teda k ty nedavny debate ohledne kvalit ty 3/3 "uhádni kartu" - vcera se mi nestalo ani jednou, ze bych neuhadl.

Nikdy jsem tu potvoru nemusel/nechtel hrat po krivce na zacatku hry, no a pak uz si pamatujete, co kdy vyblil.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Prima deck, skoda ze jsem dal jen 10:3

(ale vsak mne znate, ja prohravam jenom na smulicku :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DEINEIGE: diky, ja zapomnel ze ty draci flasky jsou vlastne v tom deathrattle decku decala fajn. Diky za pripomneni :)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    DEINEIGE: hustý, tak na to nemám :)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    DEINEIGE: a s jakým buildem, nejsem s priestem sto se odlepit od 15
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: Lyra vycraftěna...
    Tak s čím začneme, vidím to na úpravu:

Silence is sexy
    https://www.youtube.com/watch?v=oAS8rv0zh54

Ať soupeři rupne pyj podélně...
    MAASHA_PHIRZT
    MAASHA_PHIRZT --- ---
    Tak jsem si postavil token druida a funguje dost dobře, z ranku 10 na rank 5 se skóre 24:10. Asi jediný auto-lose matchup je quest warrior, jinak se dá všechno, když to nějak rozumně přijde. Vicious Fledgling a Living Mana jsou v některých situacích fakt OP.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    AZIM: hoch2 = vzdycky wild. Ten quest na Maiev je treba pro me strasakem :)

PLOMBDENTIST: presne ty myslim.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Von mysli z naxu 7/4 a 4/7 imho neni duvod je hrat
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOCH2: Myslíš jako Darkbane a Lightbane ? Ty jsem dissnul, nepřijdou mi, že stojej za to dávat je do balíku, darkbane je použitelná víc teda, ikdyž teoreticky se hoděj na ty spare party
    AZIM
    AZIM --- ---
    HOCH2: myslis Razu ? tedy se bavime o wild decku, chapu to dobre ze ??
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: on ti ale vetsinou staci jeden nebo dva levny spelly, kdyz ji hrajes - lyra ti totiz da spell a jakmile ho zahrajes, tak ti da dalsi
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: no jo, ale sp generatory mam dva a nevim, jestli je to az takova bomba, aby se mi vyplatilo ji hrat kvuli par kouzlum. Mam jich tam opravdu malo v porovnani s priserama.

Otazka do davu - hrajete tam dvojcata nebo ne? Zrovna vcera jsem je dal pryc.
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: spare parts fungujou s lyrou az prekvapive dobre ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam