• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    WOTAR:

zaklad je ze na stole mas miniona a v ruce za nej jinou kartu... Vyzkousej si to a zjistis ze plnou ruku budes mit tak jako tak....
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KAJJAK: Kajjak...
    Handlock spočívá v jeho hero power, díky který si můžeš lízat karty, který pak sušíš v ruce, v tvym decku neni ani žádnej draw ? Ani clerica ? Tohle je spíš randomin, protože veškerej draw je náhodný generování karet, ještě bys měl přidat mind vision...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---

Pamatujete na HandLocka? Co byste rekli na novy archetyp HandPriesta?

-Ruka je temer porad plna, takze na stul dostanete levne Gianty nebo Draky s hodne HP
    -Cho je dobre schovat za taunt, souper vetsinou premysli jak pak hrat kolem nej coz dost dobre moc nejde...

Proti controlum:
    -berete ze shadow vision Free from ambery, tolik removalu vetsinou control nema...
    -Pint size potiony je dobre setrit pro Cabaly, pak je to takovy levny mind control...

Proti agrum:
    -Dragonfire potiony nebyo SW Horrory nebo Great healing potiony...

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    70.6 paladin 2x legenda, triple Drake a pak tohle? fokin rly? :D

MATHES
    MATHES --- ---
    ty elise boosery jsou taky dobrej bullshit...

ach jo.. ta hra me posledni dobou fakt neskutecne nasira...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Na pirate wary a quest rogue dost dobre funguje best hunter nebo aggro druid.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WOTAR: Já zatim hraju s timhle http://i.imgur.com/fTYesrx.png
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WOTAR:
    AZIM: Ještě jsem zapomněl murloc paladin je ještě někde mezi tim, takže je to relativně variabilní, ale ty cancery si člověk nejvíc pamatuje, stále jich je tak 50% her, ale ne vždycky člověk prohraje. Já s tim purify priestem zatim jedu tam zpátky, jakej máš decklist ?
    AZIM
    AZIM --- ---
    ja se posledni dva dny snazim protlacit 7 > 5 ale pendluju porad sem tam, hraju obyc beast huntera, purify priesta, miracle rogue a taunt warr, nejak se to snazim kombit ale ne a ne ten push dotahnout
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak musim říct, že pod rankem 10 teď potkávám prakticky čirej cancer=quest rogue a pirate warr. Tak z 10% pak doplňuje hunter a z 5% zbytek, většinou agrro a z controlů pak ten taunt warr MATHES: ale toho rozhodně teda nepotkávám nijak často a šance proti němu je. Hraju teda silence lyra priesta - s tim i tu rogunu porazim tak 50 na 50, když ji to nepřijde úplně ukázkově a já jsem hodně agresivní
    MATHES
    MATHES --- ---
    quest warr = duvod, proc me ladder nestkutecne triggeruje
    MATHES
    MATHES --- ---
    dostal jsem quest na 5 brawl wins - ve ctvrtek jsem odehral asi 8 her, nez jsem dosel k zaveru, ze rafaam > kel thuzad, odehral jsem 4 vyhry.

dneska jsem to zapnul, ze to dohraju. prvni hru dostanu KT a rikam si na tohle kaslu a dam rovnou concede, davam dalsi hru, rafaam - supr, souper concede :D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Aha tak uz vim co mi to spadlo do dustu:)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AZIM: jop
    AZIM
    AZIM --- ---
    wau, asi prislo vsem ze ?

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOCH2: aspon si zabehas,parkrat upazis...a ne jen sedis a kynes :) a pak si musim psychicky vycerpanej hledat po praci jeste fyzickou aktivitu.
    nereknu mit plat treba kilo,pak je mi to jedno a platim si denne squashe,plavani,sauny a takovy ty picoviny...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: mas stesti, ze nepracujes ve firme, kde tyhle chvile nic nedelani nema zaujmout tva aktivni proaktivita a kdyz nic nevymyslis, tak mas behat a rozhazovat rukama, aby to aspon vypadalo, ze neco dulezite resis :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak ono pustis test a pak na to pul hodiny cumis,vyjedes si vysledky,prepises a pustis dalsi test... ne vzdy,ale dost casto nemuzes delat nic :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    C4RC455: by te to hovnonedelani stejne nebavilo :)
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    ONDRA_PATA: Nabíráte? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam