• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOCH2: aspon si zabehas,parkrat upazis...a ne jen sedis a kynes :) a pak si musim psychicky vycerpanej hledat po praci jeste fyzickou aktivitu.
    nereknu mit plat treba kilo,pak je mi to jedno a platim si denne squashe,plavani,sauny a takovy ty picoviny...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: mas stesti, ze nepracujes ve firme, kde tyhle chvile nic nedelani nema zaujmout tva aktivni proaktivita a kdyz nic nevymyslis, tak mas behat a rozhazovat rukama, aby to aspon vypadalo, ze neco dulezite resis :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak ono pustis test a pak na to pul hodiny cumis,vyjedes si vysledky,prepises a pustis dalsi test... ne vzdy,ale dost casto nemuzes delat nic :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    C4RC455: by te to hovnonedelani stejne nebavilo :)
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    ONDRA_PATA: Nabíráte? ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    C4RC455: neni to spatny,za dva dny v praci z r19>r11. ale vcera bohuzel pad na r13,protoze me blizz vytrollil a nedustal jsem jedinej dobrej start
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    WASQ: První elemental shaman co ti vyblije Hearthpwn - teda záleží co cheš za rank. Já myslím že 10 za dva dny není problém
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nemáte někdo funkční verzi nějakýho shamana. Zkoušel jsem ele a ten deck je totálně bezzubej oproti všemu možnýmu, co jsem v týhle expanzi hrál. Vyhrát 5 zápasů fakt utrpení
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jinak teda k ty nedavny debate ohledne kvalit ty 3/3 "uhádni kartu" - vcera se mi nestalo ani jednou, ze bych neuhadl.

Nikdy jsem tu potvoru nemusel/nechtel hrat po krivce na zacatku hry, no a pak uz si pamatujete, co kdy vyblil.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Prima deck, skoda ze jsem dal jen 10:3

(ale vsak mne znate, ja prohravam jenom na smulicku :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DEINEIGE: diky, ja zapomnel ze ty draci flasky jsou vlastne v tom deathrattle decku decala fajn. Diky za pripomneni :)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    DEINEIGE: hustý, tak na to nemám :)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    DEINEIGE: a s jakým buildem, nejsem s priestem sto se odlepit od 15
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: Lyra vycraftěna...
    Tak s čím začneme, vidím to na úpravu:

Silence is sexy
    https://www.youtube.com/watch?v=oAS8rv0zh54

Ať soupeři rupne pyj podélně...
    MAASHA_PHIRZT
    MAASHA_PHIRZT --- ---
    Tak jsem si postavil token druida a funguje dost dobře, z ranku 10 na rank 5 se skóre 24:10. Asi jediný auto-lose matchup je quest warrior, jinak se dá všechno, když to nějak rozumně přijde. Vicious Fledgling a Living Mana jsou v některých situacích fakt OP.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    AZIM: hoch2 = vzdycky wild. Ten quest na Maiev je treba pro me strasakem :)

PLOMBDENTIST: presne ty myslim.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Von mysli z naxu 7/4 a 4/7 imho neni duvod je hrat
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOCH2: Myslíš jako Darkbane a Lightbane ? Ty jsem dissnul, nepřijdou mi, že stojej za to dávat je do balíku, darkbane je použitelná víc teda, ikdyž teoreticky se hoděj na ty spare party
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam