• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: uplne presne je to pristi rok po vydani prvni expanze v tom roce.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    AZIM:

vsak to pise ne? pristi rok...
    AZIM
    AZIM --- ---
    HOCH2: o bohy přijdeme až s novou expanzí ve 2018
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    KAJJAK: bylo to tak uvedeno pri predstaveni standardu jako novinky.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK:
    Following the release of Journey to Un'Goro in April 2017, Blackrock Mountain (April 2015), The Grand Tournament (August 2015), and The League of Explorers (November 2015) have cycled out of Standard.

Likewise, when the first 2018 expansion goes live, Whispers of the Old Gods (April 2016), One Night in Karazhan (August 2016) and Mean Streets of Gadgetzan (December 2016) will all rotate out of Standard.

Uz to chapu - standard pro 2017 = vsechny sety z 2017 a 2016
    Takze o bohy prijdeme az pristi rok :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

to by bylo fajn, to mas z oficialniho zdroje? nzoth tedy odrotuje az na zacatku 2018?
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: ne.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK:
    MATHES:
    Neni to tak, ze pokud budou letos dve expanze, tak ty rotace budou dve?
    Pri prvni pujdou pryc bohove, pri druhy kara.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: rotace je s 1. expanzi na zacatku roku, ne?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    zkusil jsem to nejak takhle http://www.hearthpwn.com/decks/858810-frozen-hunter , otazka je odrotuje hned expanze kde je nzoth?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ELEMENT_LEAD:

to vypada zajimave pro jakoukoliv rasu, ale hunter quest urcite vyuzije s prehledem nejvice to ma srecht :-)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KAJJAK: to vypada zajimave na nejaky fun decky, mozna nejaky hunter quest aggro?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: dle myho nazoru v baliku ma kazdy plno 2cost karet a bude to asi tezky to nakombinovat.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    No, ve wildu bude zase chvilku po vydani trosku divoko :)

Vcera navecir jsem experimentoval v quest priestovy - pridal jsem tam majordoma a par her to zkousel. Sice je to naprd, kdyz vam ho pak nzoth vrati zpatky, ale scenar je cca nasledujici:

- do odehranych deathrattle 6/7 je tam sypu co muzu. Pokud mi za stavu 8/9 zabyde na stole taunt prisera, tak jedine dobre.
    - jakmile mam 6/7, hraju Majordoma a Amara mi za 7/7 prijde do handy.
    - v dalsim kole nicim majordoma, je ze me ragnaros + 40 zivota :0

Vase nazory?
    Vcera jsem hral proti quest warovy. Vim, ze jeho nazor byl takovy, ze concede a rquit :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja urcite budu moc chtit

to urcite bude must have neutral legenda nove expanze
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOZLIKK:

spirit lash mi prijde k nicemu, to uz je lepsi za 1 mana +5 zivota hrdinoci +5 zivota minionu a ani ta karta se nehraje :-)
    FLAD
    FLAD --- ---
    Hm, lifesteal by mohl vyrobit hratelnyho Healing Priesta :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DEINEIGE: tak ktery povolani bude mit Frostmoure a ktery Lich kinga? I kdyz Arthas asi bude neutralka.
    Jinak, zmrzly draci urcite do dragon balicku a nejaky ty kostlivci do vsech. Mozna Underad vedle vsech tech mechu, dragonu, beastu, atd?

Ale karty jsem jeste nevidel, tak jsou to jenom spekulace podle toho, co znam z wowka.
    Navic, treba takovej Wilfred a Jaraxxus byly ve frozen trunu taky, ale v ramci argent tournamentu, takze to fakt vidim na vsechny ty pasiky, co lidi potkali v citadele :)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    Hearthstone: Knights of the Frozen Throne Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=CCJq7lE3JQs
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: jestli je to ten priest, co jsme vcera hrali proti sobe na quest, tak neni zlej a je i dost neprijemnej. Navic se mi moc libilo kombo Elise a pak ta karta, jak si vybiras kouzla z baliku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam