• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    tady jeste pro hnidopichy z 10 dolu https://image.prntscr.com/image/QeTWJLwZRXKDbrtxYyQ2UA.png jeden den mezitim jsem se placal mezi 8-9...

Jak sme se dostal na 10 jsem tu uz postoval... Tolik k tem 400 hram co tu nekdo placal...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOZLIKK: nemelo by to byt o questu ale o tom, ze kdyz vyhrajes prvni brawl, tak dostanes free arenu.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    jinak tady screen cesty z ranku 9 na 6, kvuli ktere me par lidi napsalo at nahodim ten deck sem, ze by si ho taky radi zahrali https://image.prntscr.com/image/YQeQ2uAmRkWeeMJLRqOQyQ.png

At trochu podlozim tu teorii, ze myslenka za tim deckem neni opravdu tak zcestna jak se muze zdat...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    kdyz se na stejny priklad podivas z pohledu agrra tak ten ma sice daleko silnejsi zacatek hry ale nema velke procento vyhry ani proti mirroru ve forme dalsiho agra ani v boji proti controlu typu quest warr...

Neni tedy lepsi porazet aspon neco jiste a druhou cast decku treba jen z poloviny pokud to "dojde". Treba se na to divam fakt spatnym uhlem pohledu ;-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

No nejdriv jste rikali ze kdyz stavim decky bez ohledu ma metu je to spatne, kdyz postavim deck se kterym se nedostanu na zajimavy rank je to taky spatne... Ted jsem teda splnil obe podminky a svete div se je to opet spatne :-)

Ale proc se bavit obecne? pojme to resit naprosto konkretne, v cem je spatne uvazovani v tomto smyslu:
    Zamer decku byl s ohledem na metu a) porazit 90% kontrolu tim, ze tam je hodne predimenzovana lategame a hodne healu a b) porazit aspon polovinu ager stylem bud dojde jeden z az 6 board clearu do 6 tahu nebo nedojde, coz o hre proti agru zasadne rozhodne...

b) 3-4 karty mas v ruce (dalsi 3-4 muzes v mulliganu promenit), dalsich 5 do ruky prijde do 6 tahu, to je celkem 12 ze 30 karet, v nich musis nalezt aspon jeden board clear, ke kteremu ti dopomuze techto 10 karet z decku https://image.prntscr.com/image/LhJMzPsoRKOBDn2BQYhQ1A.png

Esencialni pokud kombo nezkompletujes hned po mulliganu je shadow visions, protoze si muzes vybrat co se ti do komba prave ted hodi a zda muzes udelat jednokartovy clear pomoci dragon potion nebo musis kvuli boardu soupere udelat dvoukartovy do 4 tahu....

Co je principialne na tomto uvazovani spatneho? Ano nehraje se to jako bezny deck, vetsinu z prvnich nekolika tahu stojis a pouzivas jen hero power. Na druhou stranu je tam mnoho momentu prekvapeni, treba priest co ma najit kartu, ktera zacinala v tvem decku se z 80% netrefi.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: teď nechci vůbec nějak hejtit, ale když si uděláš rozbor, proč ten deck "funguje", tak díky vysokýmu množství mágů a spoustě variant aggra, který jsou v metě vždycky, ty máš control, late, hafo healu. Control > aggro. Control sám o sobě vždycky bude dobrej a se současnýma kartama ve standardu můžeš přemejšlet jen o druidovi a priestovi (abys přežil maga). Ano, teoreticky je tu ještě naka forma warra s armorem, ale to už musíš mít upravenej deck od klasickýho Q warra, C paladin s tim healem "0" a Ragem Lightlordem nebo Control spirit echo Shaman s těma 3/6 co healujou. Mág imho dominuje (na počet) ladder. Takže jestli máš celkově fakt lehce přes 50 % wr, tak je to bída, respektuju to, hraješ fakt svůj deck, hraj si, ale připomíná mi to Krippovu teorii, že i s WR pod 50% můžeš dát legendu :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kaďák vidí moje prispevky? Myslim ze ho mam v oboustranym ignoru... ja teda vubec nevidim co pise :-D ale je to prca...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KAJJAK: no je fakt,ze haterum pekne nahravas,protoze na kazdej hejt mas odpoved a pak se to toci furt dokola,porad mas tendenci jim to vysvetlovat a obhajovat...tak reaguj jen na to co ma smysl
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Za 400 ranked play her bych byl s nakym slusnym net deckem, legendary trikrat :-D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ONDRA_PATA:

tak ja prece nikde nepsal, ze to je tier1 deck... Nejsem tak dobrej abych neco tkaoveho postavil... Par lidi, kteri sledovali jak rychle jsem rankoval z 9 na 6 mi napsalo at sem ten deck poslu, tak sem ho sem postnul a hned se tu vyrojila skupina hateru, ktera mi dala pekne do tela...

Nejvic me stve, ze ti co mi psali at to sem dam, pak zaryte mlci, kdyz tady do me sije kazdej druhej hlava nehlava...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    UNLEASHEDD: *deck má 50%+ winrate
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    ma 400 her? ma. rankoval nahoru? ano. takze ten deck funguje... ale jsme na koncu sezony, a zaroven vychazi nova expanze, takze bude brzo irelevantni
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KAJJAK: to,ze pokud potrebujes 400 her,delas neco spatne? to bude asi to "poselstvi"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOZLIKK:

zadne pozitivni nasmerovani z tech prispevku nedokazu vycist, zkus mi napsat pasaz , ve ktere jsi to poselstvi skryl :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    v kazdem pripade muzes se predvest a ukazat nam jak za 100 her postavis meta deck ty sam :D Myslim si osobne ze si nikdy zaden vlastni deck s vlastni mechanikou nezkousel ani postavit a provetrat ho na standardu... Naposledy co sme spolu hrali si dostal sadu 4:0 a to jsi hral net deckjy :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOZLIKK:

ok, rekneme, ze mas pravdu, posli mi tu odkaz na prispevek s historie tohoto klubu, kde je jediny deck co postavil kdokoliv z tohoto klubu jiny nez ja a dosel s nima na nejaky zajimavy rank na standardu...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOZLIKK:

pravdepodobne nejsem tak schopny hrac, abych behem 100 her vymyslel deck, ktery se stane stavebnim kamenem mety... to tady v tomhle klubu ale asi neni nikdo ;-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NECECH:

tak vtip je prave v tom shadow vision, kouzel jsem tam mel schvalne malo abych discovernul co mi chybi do komba...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    par poslednich zmen k videni tady http://prntscr.com/g04maz Nejsem si moc jistej jestli k lepsimu :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NECECH:

tar creapery jsem tam mel, ale proti pirate warrovi je to stejne pomaly... Stejne tak jsem tam mel i second rate bruisery, ale hold jsme hranim zjistil ze oba vlastne nevyuziju... Pokud ti nedojde jeden ze 6 boardlcearu agro te stejne sejme... Hlavni je porazet controly a agra mi staci polovinu z nich...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam