• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    hehe, mozna jsem fakt jen lucker https://hsreplay.net/replay/x7WmfhpGJn93NKUmZJT4To Chudak souper :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    5x classic = cairne
    3x ungoro = king mosh
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    COOLER: bug je to v tom smyslu, že to pravidlo legendy do 10. packu se mělo vztahovat pouze na prvních 10 packů toho daného hráče od každé edice. Tedy pokud jsi v minulosti rozbalil víc než 10 classic packů, tak už tam měl fungovat klasickej (pun?) pity timer..
    více reakcí na redditu
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja dostal s kazde edice 1 legendu, stalo me to 1000 goldu, zbyle 3200 goldu setrim na novou edici...

Prece jen legendy mam vsechny co jsem mit chtel, maximalne jsem nekdy chtel zkusit Hoggera, ale moc se nehraje, tak asi uplne uzasny nebude... Zato v nove expanzi bude hodne karet, ktere bych musel delat za full dust...
    COOLER
    COOLER --- ---
    já to měl tak 5 a zlatá, 8 a zlatá a pak 10 a nic - každé z jiné edice
    COOLER
    COOLER --- ---
    no akorát jsem si vyházel 3000 goldů zbytečně :) garance tam skutečně není
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    tak prvnich 5packu cenarius, 10 ungoro nic:D pak jsem dokoupil dalsich 5packu a nic:)
    zbytek goldu posetrim jeste chvili na Frozen Throne
    COOLER
    COOLER --- ---
    já jen nechápu proč by to měl být bug
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Milé, tak jsem pokoupil zlatého elemantal lorda a marsh queenu v prvních dvouch balících :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    tyvole, nez se dostanu dom, tak ten bug opravi :/
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    OBOJETNIK: tak ještě jsem nakoupil pár packů gadgetzanu (Genzo) a old gods (Anomalus) a v obou případech legendy okolo 5. packu, to už asi nebude náhoda :)
    FLAD
    FLAD --- ---
    PLOMBDENTIST: Já bych neřekl slabý, je to pomalý a do současný mety zbytečný, ale to záleží, proč HS hraješ. Stejně jako Hemmet pala - když ti pro tu srandu stačí vyhrát tu jednu hru ze čtyř, tak ta karta stoji za to.
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    fakt ten "bug" asi fakt funguje, tedy otevřel jsem v sedmým classic packu Deathwinga, a 8. pack Ungora taky stál za to :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MATHES: nejdriv znicis deck, pak hrajes idol a aukcionate, uz jsem to videl v akci a je to slaby
    AZIM
    AZIM --- ---
    tak ja pouze zlaty nat pagle ... zatim necham ale jakmile bude potreba dust tak pujde
    MATHES
    MATHES --- ---
    FLAD: v jade druid musi bejt skvelej.

step 1 udelej si hodne jade idols v decku
    step 2 zahraj hemeta
    step 3 ???
    step 4 profit
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    KVIIIK: Tak bud jsme meli vsichni pity timery o kterejch jsme nevedeli nebo te Blizzard nema rad :D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KVIIIK: ja zas v nedeli otevrel druhyho Ozruka
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Děte všichni do prdele. Provařil jsem skoro všechny goldy na Frozen Throne a otevřel jen Nat Pagla z pity timeru.
    8x Classic - Nat Pagle
    11x Un goro - prd
    10x Gatgetzan - prd
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    Tak to porad funguje, pred par minutkama jsem si otevrel po lege ze vsech 4 edic, coz je super. Min super uz je, ze jsem prisel o 3 klacky, ktere jsem si setril na Knights :p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam