• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    KVIIIK: Tak bud jsme meli vsichni pity timery o kterejch jsme nevedeli nebo te Blizzard nema rad :D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KVIIIK: ja zas v nedeli otevrel druhyho Ozruka
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Děte všichni do prdele. Provařil jsem skoro všechny goldy na Frozen Throne a otevřel jen Nat Pagla z pity timeru.
    8x Classic - Nat Pagle
    11x Un goro - prd
    10x Gatgetzan - prd
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    Tak to porad funguje, pred par minutkama jsem si otevrel po lege ze vsech 4 edic, coz je super. Min super uz je, ze jsem prisel o 3 klacky, ktere jsem si setril na Knights :p
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    FEKASON:

jeste zkus old gods
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    HOCH2:

ja ale hraju standard a tam zas tolik zpusobu jak se healnout neni...

-je tam binding heal, coz je ale kouzlo tak by mi redilo nalezeni clearovaciho komba pripadne otk komba pomoci shadow visions, navic nema zadne telo...

-darkshire alchemist je sice pouzitelny, ovsem efekt ti da pouze jednou a telo ma taky nic moc...

Nic dalsiho me nenapada, tebe ano?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    FEKASON: asi už všechny dobrý legendárky máš:)
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Tak ja to pootviral az ted -
    8x classic a Millhouse Manastorm
    3x Un'Goro a Voraxx
    5x Gadgetzan a Madame Goya
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    HOCH2: Jestli "koněm" myslíš Dreadsteed, tak ten stojí 4 many a Hemmet ho nespálí.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    J4C0B1M: a nzoth je pak jeste vrati do hry
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: me to jenom zajimalo, kdybych treba znicil kone (teoreticky) tak ze ho tak vytahnu. dik
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOCH2: :D jasně, když spálíš 20 karet v decku s dr efektem, tak se všechny aktivujou
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    FLAD: jako royloyit jej muyu dycky a 1600 dustu v zasobe se hodi
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DEINEIGE: mate vyzkouseno jak to funguje, kdyz znicim kartu, co ma deathrattle efekt? Bude to tu deathrattle trigerovat?
    FLAD
    FLAD --- ---
    DEINEIGE: Hemmet Palla je docela sranda a v jade druidovi je to dobrej speed-up. Dej mu šanci.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    DOGGY:

proc si toho proboha neotevrel vice kdyz ti to tka slapalo? :-)
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    PHOBOS99: jj, zlatej King Mosh, Swamp King Dread a Fire Plume's heart .. docela jsem koukal.
    MATHES
    MATHES --- ---
    DEINEIGE: zkousel jsem ho v tom funky mage decku, ale je takovej dost vlaznej no. otazka je jestli bude vic karet "kdyz nemas X cost kartu v decku, tak"
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: android disconnect issue ma pro blizz nulovej financial impact, kdyz zacnou rozdavat plnejma hrstma legendarky, tak uz je to jinej pribeh :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Takže "dávno opravený" bugy s konstantním disconnectem na androidu se mi budou objevovat ještě za rok, ale bug s legendárkama se neprojeví ani před fixem? FCK BLZ!! :D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    disenchantnout zlateho Hemeta? mi to prijde jako useless karta
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Bych se ani nedivil, kdyby podle nekterych vasi reakci, ted blizz napsal, ze jako sorry, ale meli jsme typo v kodu a tak to 100% as diesigned bude fungovat od ted :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam